تغییر Ceate With Multimeda Bulider

mojtaba-saleh

Active Member
سلام
برای من یک مسئله پیش اومده اونم ایکنه چه جوری Created with Multimedia Builder version 4.9.7.8 رو که در راست کلیک در قسمت Comments نمایش داده میشه رو تغییر بدم
این کار رو یاسر بذرفروش با مولتی مدیا های قبلی انجام داده اون فایل player.exe و player.bin رو با یک برنامه تغییر داده من هم همین کار رو کردم ولی برای 4.9.7 دیگه player.bin یا exe اجرا نمیشه آیا کسی راه حلی یا برنامه ای که به فایل صدمه نزنه رو داره؟
اگه بگید ممنون میشم من با برنامه ری سورس هکر اونو تغییر دادم در نسخه های قدیمی تر مانند 4.9.1 فایل صدمه نمی بینه ولی در جدیدتر ها فایل صدمه می بینه و پیغام خطا برای win32 می ده

با این برنامه میتونی این کار رو بکنی و آیکون رو میتونی عوض کنی و یه با کیفیت بگذاری و حتی Comments را نیز تغییر دهی من خودم با همین برنامه کار میکنم.

نام برنامه : Restorator 2005 v3.5

اگر کسی نسخه کاملش رو داره برام لینکش رو بذاره ( با تشکر )

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
گونه مي توان در نسخه 4.9 مولتي مديا يبلدر created with multimedia bilder رو حذف كرد

لطفا يكي به من بگه كه چطوري مي شه كه وقتي پروژه را ساختيم و به قسمت ورژن آن رفتيم
عبارت created with multimedia builder رو حذف كنيم . هر كسي به اين سوال بده واقعا ممنون مي شم .
خيلي واجب هستش و اگر كسي به من جواب بده نسخه نرم افزاري رو كه با مولتي مديا بيلدر ساختم رو براش مي فرستم .

mojtaba-saleh

Active Member
آقای Hosein0251 شما با همین برنامه (فکرکنم امتحان نکردم الان که دارم می نویسم خودمم دارم دانلود میکنم) می تونید . شما باید فایل player.bin , player.exe ,playerNoFmod.bin, ecard.bin را با این برنامه باز کنید به قسمت فایل ورژن برید و اونو تغییر بدید و ذخیره کنید. ولی حتما یه کپی از اصلی ها بگیرید که اگه نشد باید یک بار دیگه mmb نصب کنید

mojtaba-saleh

Active Member
ایول ل ل ل ل ل ل ل
امتحان کردم شد
شما باید فایل player.bin رو باز کنید (با این برنامه هه) بعد برید به قسمت Version بعد شمارش رو انتخاب کنید وقتی که صفحه اطلاعات اومد F6 رو بزنید تا قابل ویرایش شه و بعد از ویراش (همون خط اول بسه) ذخیره کنید
آقا امید از معرفی برنامتون تشکر میکنم

mojtaba-saleh

Active Member
این برنامه قابلیت فعال کردن Maximize رو هم داره و اون مربع رو فعال میکنه
بابا با این میشه دل و روده فایل ها رو تغییر داد هرکی دانلود نکنه 100% عمرش بر فناست

omidsadeghvand گفت:
با این برنامه میتونی این کار رو بکنی و آیکون رو میتونی عوض کنی و یه با کیفیت بگذاری و حتی Comments را نیز تغییر دهی من خودم با همین برنامه کار میکنم.

نام برنامه : Restorator 2005 v3.5

اگر کسی نسخه کاملش رو داره برام لینکش رو بذاره ( با تشکر )
پس من داشتم درباره چی صحبت میکردم همین برنامه بود دیگه من حالا هر چی برنامه یا بازی میسازم با این برنامه تمام اطلاعاتی رو که به کاربر میدهد که فلان برنامه با MMB ساخته شده رو حذف میکنم.

هر کسی برنامه ای ساخت میتواند با این برنامه حتی آیکونش را با کیفت کرد تا بالاترین حد ممکن.

موفق باشید. و سر بلند باشید.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
يك سوال ديگر

آيا نرم افزاري هست كه بشه يك صفحه نوشته فارسي را قرار دهيم و براي آن يك سرچر كلمه بگذاريم تا هر وقت
كاربر نرم افزار در باكس آن كلمه اي را سرچ كند مانند ديكشنري ها آن كلمه را در آن صفحه پيدا كند و بعد آن را در مولتي مديا بيلدر بگذاريم البته مي دونم نبايد اينجا مطرح كنم ولي اين مشكل بزرگ من هستش و ونمي دونم كه اين مطلب رو كجا بايد جوابش رو پيدا كرد . لطفا اگر كسي بلد هستش جواب من رو بده .
متشكرم
در ضمن از آقا مجتبي براي پاسخ به سوالم و بقيه كاربران اين تايپيك متشكرم
اسم من حسين هستش

آخرین ویرایش:

driham

New Member
السلام عليكم

اخواني الكرام من يتكرم ويشرح لي يالصورة كيف ادخل ملف صوة علي البرنامج (Multimedia Builder 4.9.7) بمعنا عندما اضغط علي زر معين يئتي الصوة .
اريدو ان اعمل سيدي قران MP3 في هذا البرناكج مع العلم عندي شهر كامل وان احاول ولم اتمكن . كلما في الامر اني اريدو من حضراتكم ان تشرحوا لي
(كيف اعمل script الخاص بالزر ) الباقي ان اعرفه . برك الله فيكم

جدیدترین ارسال ها

بالا