تغییر کاربری سایت ...

majid960

New Member
با سلام به همه ...

احتمالا موضوع درخواستی من متعلق به اینجا نباشه ولی جای دیگری برای مطرح پیدا نکردم ...

بنده سایتی دارم که در زمینه معرفی محصولات چوبی میباشد . اخیرا و با توجه به تغییر شغلی خودم تصمیم دارم این سایت رو در زمینه مسکن و خانه تغییر محتوی بدهم .

این سایت جوملایی است ... اولا میخواستم ببینم چطور میشه مطالب مربوط به محصولات چوبی را حذف و مطالب در ارتباط با مسکن رو جایگزین کنم ... آیا مثل حذف و اضافه کردن مطالب بطور نرمال هست یا یک روش کلی دارد ...

ثانیا اگر من بخوام سایت رو به سیستم مدیریت وردپرس ببرم ، معقول هست یا خود سیستم مدیریت جولا برای مطالب جدیدم مناسبه ...

ممنون از همه ...

AmIn 1412

Active Member
با سلام به همه ...

احتمالا موضوع درخواستی من متعلق به اینجا نباشه ولی جای دیگری برای مطرح پیدا نکردم ...

بنده سایتی دارم که در زمینه معرفی محصولات چوبی میباشد . اخیرا و با توجه به تغییر شغلی خودم تصمیم دارم این سایت رو در زمینه مسکن و خانه تغییر محتوی بدهم .

این سایت جوملایی است ... اولا میخواستم ببینم چطور میشه مطالب مربوط به محصولات چوبی را حذف و مطالب در ارتباط با مسکن رو جایگزین کنم ... آیا مثل حذف و اضافه کردن مطالب بطور نرمال هست یا یک روش کلی دارد ...

ثانیا اگر من بخوام سایت رو به سیستم مدیریت وردپرس ببرم ، معقول هست یا خود سیستم مدیریت جولا برای مطالب جدیدم مناسبه ...

ممنون از همه ...

با سلام دوست عزیز
1 - خوب مدیریت محتوای جوملا یک سایت داینامیک می باشد که هر نوع تغییری میتوان داخلش داد ، شما اگر زیاد وارد بهش نیستید میتونید به قسمت مدیریت مطالب خودتون برید بعد تمامی عنوانین مطالبی که داخل سایت هست رو تغییر بدید
حالا یا شما می توانید اون رو حذف کنید یک مطلب جدید بذارید یا همون رو هم عنوان و هم شرح مطلب رو تغییر بدید
بعضی از مطالب هم به عنوان ماژول html ظاهر می شوند که اونها هم از مدیریت ماژول ها میشه تغییر داد

2 - در مورد جابه جایی این بستگی به خودتون و توانایی خودتون داره و راحت بودن شخص کاربر با مدیریت محتوا که آیا جوملا نصب بشه یا وردپرس - به نظر بنده اگر سایت قبلی خودتون رو دوست دارید و قالبش زیبا هست و بدردکارتون میخوره از همون استفاده کنید ، کامپوننت برای آزانس های املاک هم موجود است که بتونید فروش خانه و ... هم داخل سایت داشته باشید

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا