تغییر چهره

سلام من
چند وقت پیشا یک سال پی نمیدونم دقیقا کی
فیلم روح سوار را دید اون سکانسی توجه من رو جلب کرد که روح سوار اسم بازیگرش یادم نیست
در اولین تغییر دوربین به دور او میچرخه و صورتش رفته رفته میسوزه و به شخصیت استخونی و اتشین روح سوار تبدیل میشه خوب مخاستم بدونم چطوری این کار را انجام دادن

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز
از اون سوالا بودا،خوب این کار میتونه چندین روش مختلف داشته باشه
و جزء حرفه ای ترین جلوه های ویژه در نوع خودش هستش،اما کار پیچیده ای نیست(البته نه واسه من نوعی)
موفق باشید

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه:rose:
اول از همه جناب Sabalangraphic خواهش میکنم اگه قصد دارید جواب یه تاپیک رو بدید ، جواب رو کامل بدید یا حداقل یه اشاره ای کنید که بچه ها خودشون برن سرچ کنن :wink:

راجع به سوال تاپیک هم من خودم خیلی سال پیش ابن فیلم و دیدم. ولی روال کار اینجوری هست
اون اسکلتی که داره آتیش میگیره رو تو برنامه 3D میسازن ، بعد با برنامه های Matchmoving حرکت دوربین اون سر 3D رو با کلیپ فیلم برداری شده مچ میکنن ، بعد اون سر رو با برنامه های Compositing روی بدن قرار میدن و رنگ و سایز و ... رو مچ میکنن و تو یه لحظه که قراره صورت عادی بازیگر (نیکولاس کیج :wink:) به کله اسکلتی تبدیل بشه ، حالا از راه های مختلف با ماسک یا ... ترانزیشن انجام میدن و کار تموم میشه.
البته کار به این سادگی ها نیست ، فقط تو بخش ساختن سر ، حرکاتش ، ریگ کردن ، رندر کردن و ... خیلی زحمت میبره ، من فقط روال کار رو گفتم:rose:
موفق باشید:oops:÷

سوال

خوب من تنها چیزی که تو ی جلو ه های ویژه رایانه ای کار نکردم همین مچ موی هست
و تا نتونستم مچ موی کردن رو با نرم افزار یاد بگیرم مثل نرم افزار بونجو آیا کار با این نرم افزار های مچ موی از لحاظ گستردگی به سختی افتر افکت یا تیر دی مکس هست یا نه با هئد هلپ نرم افزار هم میشه راحت یاد گرفت
تا حالا من کار چ موی رو توی خود نرم افزار مکس انجام میداددم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
خوب من تنها چیزی که تو ی جلو ه های ویژه رایانه ای کار نکردم همین مچ موی هست
و تا نتونستم مچ موی کردن رو با نرم افزار یاد بگیرم مثل نرم افزار بونجو آیا کار با این نرم افزار های مچ موی از لحاظ گستردگی به سختی افتر افکت یا تیر دی مکس هست یا نه با هئد هلپ نرم افزار هم میشه راحت یاد گرفت
تا حالا من کار چ موی رو توی خود نرم افزار مکس انجام میداددم
خوب نمیشه گقت به این سختی هستند(البته هیچ چیزی سخت نیست به عقیده من)
اما بله محیط کاربریشون به مراتب خیلی راخت تر هست،اما نوع کارشون متفاوته(واسه امثال من که تا حالا مچ کار نکردم)
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا