شما فکر می کنید 5 ماهه بودن یک دامنه دلیل خوبیه که رنک بهتون اضافه بشه؟ نه اینطور نیست! شما فقط خودتون رو نبینید. فرض میگیرم دامنه شما 5 ماه و 2 روزه هست. دامنه های دیگه ای هم هستند که 5 ماه و 3 روزه هستند. پس اول باید به اونها رسیدگی بشه. ماشاا... یکی دو تا دامنه که نداریم

میلیارد ها صفحه هستند!!!!!!!!!
مقاله هایی که در بلاگ
حاشیه وب منتشر می کنم را در این انجمن بخش موتور جستجو هم ارسال می کنم. هر کجا که راحت تر هستید می تونید مقاله هارو دنبال کنید تا بهتون ثابت بشه که چقدر تا به الآن در رسیدگی به صفحه خودتون مرتکب اشتباه شده اید
اما چند راه بطور خیلی ساده پیشنهاد می کنم که رعایت کنید.
1. بک لینک هایی از صفحاتی که رنک بالا دارند جمع کنید برای خودتون
2. در سایت شما در هر صفحه باید دست کم به 10 تا صفحه از سایت خودتون لینک داده شده باشه که بهش می گن پیوند های داخلی.
3. سعی کنید ترافیک از هر جای دنیا که می تونید جمع کنید اما بیشتر روی کشور خودمون متمرکز بشید. هرچقدر بازدید کننده بره بالا تعداد درخواست های شما برای ایندکس شدن به خزنده ها بیشتر میشه.
4. هر ماه به مطالب ارسال شده رسیدگی کنید و آنها را بهینه سازی کنید. مثلاً کلیدواژه هاشون رو تغییر بدید و عنوان و حتی محتوا را شیک تر کنید. اما آدرس را تغییر ندید که نبدیل به صفحه 404 نشه.
5. فقط با سایت/بلاگ هایی تبادل لینک داشت باشید که موضوع سایت شما را دارند
6. تبادل لینک با سایت/بلاگ هایی که رنک زیر 1 دارند روی رتبه شما تأثیر منفی می گذارند. تا اونجا که می تونید با رتبه های بالاتر از خودتون تبادل کنید.
7. شاه همه مواردی که گفتم ،
محتوا هست. مطالب را خودتون بنویسید و از جایی کپی نکنید. اگر هم کپی کردید منبع بگذارید. سعی کنید هر روز مطلب داشته باشید. بیش از 4 تا مطلب در روز خوب نیست فعلاً برای شما. تو مطالب از کلیدواژه های مربوط به موضوع مطلب استفاده کنید.