تغییر نوشته ها در سایت های طراحی شده با فلش

sm_pakdel

Member
من یک سری تمپلت آماده سایت دارم که با فلش طراحی شده میخواستم متن اون سایتها رو بردارم و متنی که دلم می خواد رو توش بنویسم

اما نتونستم پجای متن ها رو پیدا کنم

متون در فلش در کجای کار قرار میگیرن/ که بتونم تغییرشون بدم؟

مرسی از کمکتون

moslancer2

Member
من یک سری تمپلت آماده سایت دارم که با فلش طراحی شده میخواستم متن اون سایتها رو بردارم و متنی که دلم می خواد رو توش بنویسم

اما نتونستم پجای متن ها رو پیدا کنم

متون در فلش در کجای کار قرار میگیرن/ که بتونم تغییرشون بدم؟

مرسی از کمکتون
سلام دوست عزیز...
معمولا متون در library فلش بصورت movieclip و یا graphic هستند و شما با داخل شد به اونها میتونی تغییراتت رو انجام بدی...:rose:

sm_pakdel

Member
من الان توی این قسمت رفتم و تکست رو پیدا کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم صفحه سیاهی باز میشه که هیچ متنی توش نیست

moslancer2

Member
این بخاطر وجود زمینه هست که با رنگ متن یکی میشه... شما زمینه کار رو یک رنگ روشن (معمولا خاکستری) در نظر بگیر ctrl+j رو بزن بعد زمینه انتخاب کن که متفاوت باشه... اون وقت باز اگر معلوم نبود بگو تا بیشتر کمک کنم...:paint:

sm_pakdel

Member
نشد حتی زمینه رو سفید هم کردم ولی هیچ متنی توش نبود فقط اسمش text هست ولی هیچی توش نیست

moslancer2

Member
اول این هم بگو مه movie clip هست؟ چند فریم درونش هست... احتمال داره از action script برای متون استفاده کرده باشه... این موارد رو چک کن...
اگر کلا خالی هست برای تست یک shape یا متن بزار توش یه پریویو بگیر ببین کجا میاد...

moslancer2

Member
من اصلا فلش بلد نیستم
خوب حجم کارت چقدر هست؟؟ اگر میخوای برام آپ کن من ببینم کجاهاس بهت بگم... اینطوری خیلی موارد رو باید گفت...:paint: راستی اگر فلش 8 به بالاس من نمی تونم باز کنم چون من فلش 8 کارم...:neutral:

آخرین ویرایش:

sm_pakdel

Member
آپلود کردم اگر زحمتی نیست یه نگاهی بهش بندازین

خروجی هم فکر کنم از قسمت export یا public باشه درسته؟

moslancer2

Member
نمیشه دیکامپایل کامل میکنم دیکامپایلرم قفل میشه... text هاش و فقط دیکامپایل کردم... قابل تغییره...:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا