تغییر نام My Documents

nima_dsnr

کاربر VIP
من میخام مای داکیومنتمو تغییر اسم بدم.
ویندوز ویستا دارم.
همونطور که میدونید تو ویندوز ویستا مای داکیومنت با همون نامی که برای اکانتت انتخاب کردی ذخیره میشه.
نمیدونم چی شد دستم رفت رو چی که رینیم شد به اسم "t"
حالا میخام دوباره rename کنم نمیشه!
کی بلته؟

Hellish Boy

New Member
۱- دوست عزیز باید توجه کرد که در ویندوز ویستا چیزی به نام "My Documents" وجود نداره و تغییر نام پیدا کرده به "Documents" که در مسیر زیر قرار دارد.
[LTR]
کد:
X:\Users\XXX\Documents
[/LTR]

۲- برای تغییر این پوشه هم میتونید کلیک راست کنین و هم محل و هم اسمشو تغییر بدین.

۳- اون چیزی که مد نظر شماست پوشه یی هست که به نام هر یوزر ساخته می‌شه که به این راحتی قابل تغییر نیست ، اما راه حل داره:

برای اینکار باید به مسیر زیر برین و یه پوشه به نام اسم مورد نظرتون رو بسازید و سپس تمام محتویات پوشه قبلی‌ رو در پوشه جدید بریزید.
[LTR]
کد:
X:\Users
[/LTR]
خوب تا اینجا هیچ کاری نکردیم برای اینکه پوشه جدیدی که ساختین از این به بعد توسط ویندوز ویستا به عنوان پوشه پروفایل شناخته بشه باید دست به دامان رجیستری ویندوز شد ، به مسییر زیر برین و مقدار "ProfileImagePath " رو به مسیر پوشه جدیدی که ساختین تغییر بدین:
[LTR]
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList\[your account key]
[/LTR]
در ریسیت بعدی همه چیز باید طبق میل شما در اومده باشه.
این هم از تصویر راهنما که در پیوست هست.
attachment.php

پیوست ها

• Solution.png
    Solution.png
    83.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17

nima_dsnr

کاربر VIP
همونطور که میدونید تو ویندوز ویستا مای داکیومنت با همون نامی که برای اکانتت انتخاب کردی ذخیره میشه.
به این جمله من توجه نکردید.
من اینجا گفتم که منظورم همونه که با اسم یوزر شناخته میشه.

با تشکر از پاسخ شما؛
ولی من برای تغییر اسمش این مشکلات رو نداشتم.
من میخاستم از اینترنت فایلی سیو کنم هنگامی که کادری میاد و اسم و محل فایل پرسیده میشه من دسکتاپ رو انتخاب کردم و نیو فولدر ساختم. در واقع وقتی میخواستم اسمی برای نیو فولدر انتخاب کنم نمیدونم چی شد دستم رفت رو چه کلیدی یا موس رفت رو چی که فولدر "مای داکیومنت قدیم" یا "نام یوزر" تغییر نام داد و شد "t"
حالا میخام برعکسش عمل کنم و دوباره نام یوزرم بزارم.
اینم بگم تو اون فولدر یوزر در درایو c نام یوزر درست هست؛
فقط روی دسکتاپ مشکل داره و عوض نمیشه!

Hellish Boy

New Member
با توجه به گفته‌های شما مبنی بر تغییر نام پوشه یوزر در دسکتاپ ، این عمل رو در سیستم انجام دادم ، با تغییر نام به صورت تصادفی ، در رجیستری یک کلید اضافه ساخت می‌شه ، و برای اینکه این تغییر نام رو خنثی کنیم کافی‌ کلید زیر رو از رجیستری حذف کنیم :
[LTR]
کد:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CLSID\{59031A47-3F72-44A7-89C5-5595FE6B30EE}
[/LTR]
راه حل کاملا تست شده هست.
با ریسیت کردن و یا لاگ آف کردن باید سیستم درست شده باشه.
ممکن که نیاز بشه که یه بار گزینه " Show On Desktop " رو در منوی استارت از یوزر مورد نظر فعال یا غیر فعال کنید.
attachment.php

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید.

پیوست ها

• Final Solution.png
    Final Solution.png
    67.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

nima_dsnr

کاربر VIP
احسنت به شما
این باعث شد من برم خیلی جدی رجیستری رو یاد بگیرم.
به همون پوشه ...590} رفتم و نام جدید رو پاک کردم و با یه رفرش رو دسکتاپ مشکل حل شد.
باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا