تغییر نام cast بدون تغییر در اعضا

mojtaba1339

Active Member
سلام.
یه پروژه خیلی بزرگ کار کردم ولی حالا که موقع تحویل شده ، وقتی می زنمش روی سی دی موقع گردش تو قسمتهای مختلف یه دفعه ارور میده و از برنامه خارج میشه. هر دفعه هم تو یه قسمت این اتفاق میافته.
البته خودم فکر می کنم به این علته که من یه کست مشترک برای چند تا movie دادم که وقتی از یکی به یکی دیگه منتقل میشه به خاطر استفاده از اون کست مشکل پیش میاد، به نظر شما میتونه از این باشه؟؟؟؟:neutral:
اگر جواب مثبته ، چطوری کست یکیشونو جدا کنم ( منظورم اینه که وقتی تو یکیشون کست جدیدی باز کنم و فایلها رو بهش منتقل کنم چطوری توی فایل بفهمونم که اعضا به اون کست منتقل شده؟؟؟):sad:

nima_dir

Active Member
سلام عزيز
دقيقا اروره چيه؟
بعد من فكر نميكنم از كست مشترك باشه

mojtaba1339

Active Member
معلوم نیست چیه. از این ارورهاست که میگه don't send error report . خود ویندوز هم نمیدونه چیه!
چطوری کست رو عوض کنم که اعضای داخلش مجددا به کست جدید ست بشه و فیلمم اونا رو پیدا کنه.؟؟

nima_dir

Active Member
سلام
فكر نميكنم به اين راحتي بتوني اين كار رو انجام بدي
منظورم از راحت يعني اينكه كار وقت گيريه فعلا به جز تغيير اسم كست و تغيير كد چيزي به ذهنم نميرسه
اما اگه وقت داري يه دور step by step اونجاهايي كه فكر ميكني مشكل داره trace كن مثلا مقدار متغيرهاتو alert كن ببين مشكل از كجاست.
شايد مثلا چون حجم كار بالاست سهوا اسم يه member رو كه وجود نداره استفاده كردي يا از اين جور چيزا
بازم اينكارها رو بكن ما رو هم بي خبر نذار

جدیدترین ارسال ها

بالا