Fa تغییر نام دکمه با تغییر نام پوشه یا فایل

1362321

New Member

سلام به همه عزیزان و تشکر ویژه به اساتید peyman136 و nevercom که تا بدین لحظه به سوالات و مشکلات من و دیگر دوستان جواب و پاسخ سریع دادند .

من میخوام یک دکمه تو برنامه درست کنم که نام اون با تغییر یکی از فایل ها و یا پوشه های من تغییر کنه . یعنی یک رابط بین دکمه و نام پوشه یا فایل باشه که بعد از تغییر نام پوشه و فایل نام دکمه هم تغییر کنه .

ممنون میشم از دوستان اگر با مثال باشه .

m javad

کاربر متخصص
تغییر نام از توی برنامتون انجام میشه یا از توی expelorer ?
چون اگر تغییر نام از توی برنامه اتفاق نیافته یکم ماجرا سخت میشه

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
من هم همین نظر رو دارم البته نه اینکه غیر ممکن باشه میشه انجامش داد ولی یخورده سخت میشه چون احتملاتی که باید در نظر گرفته بشن زیاد میشه

1362321

New Member
تغییر نام از توی برنامتون انجام میشه یا از توی expelorer ?
چون اگر تغییر نام از توی برنامه اتفاق نیافته یکم ماجرا سخت میشه

سلام دوست عزیز :

شما فرض کنید یک پوشه با نام 1 داریم حال میخواهیم این پوشه رو با یک ادیت باکس تغییر نام بدیم و بعد یک دکمه هم که قبلاً بنام همین پوشه بود هم وجود داره .

با تغییر ادیت باکس به نام دیگر نام پوشه تغییر کنه و همچنین نام دکمه هم به نام پوشه در بیاد . البته نمیخوام نام دکمه از تو برنامه تغییر کنه بلکه با تغییر نام پوشه تغییر کنه یعنی اگر دستی هم تغییر نام دادیم اون دکمه تغییر نام بده .

amin2dpr

Well-Known Member
سلام آقای 1362321

اینم یه مثاله که با تایپ در ادیت باکس به راحتی فایل، دکمه و تست رو تغییر نام میده

این مثال رو میتونی تغییر بدی و نام تغییر یافته رو در ریجستری و یا فایل تستی سیو کنی تا در مراحل بعد برنامه اشتباه نکند که به عهده خودت گذاشتم

امیدوارم به کارت بیاد

پیوست ها

• rename.zip
    642.2 کیلوبایت · بازدیدها: 46

1362321

New Member
سلام آقای 1362321

اینم یه مثاله که با تایپ در ادیت باکس به راحتی فایل، دکمه و تست رو تغییر نام میده

این مثال رو میتونی تغییر بدی و نام تغییر یافته رو در ریجستری و یا فایل تستی سیو کنی تا در مراحل بعد برنامه اشتباه نکند که به عهده خودت گذاشتم

امیدوارم به کارت بیاد

سلام دوست من :

ممنون از زحمتی که کشیدید . ولی من میخوام با تغییر نام فایل یا پوشه دکمه هم تغییر نام پیدا کنه سعنی میخوام متن پوشه در قسمت مت دکمه دراگ بشه . این برام مهمتره تا تغییر نام دادن پوشه چون تغییر نام رو با یک فرمان ساده هم میشه انجام داد ولی فراخوانی نام پوشه و قرار گرفتن به عنوان نام دکمه برام مهمه .

بازم تشکر از زحمتی که کشیدید .

hr1510

Active Member
خب الان مشکل کجاست ؟
با هر بار تغییر متن Edit Box هم اسم فایل عوض میشه هم نوشته داخل شیء متنی و هم نوشته شیء دکمه . دگه چیز دیگه میخواستید ؟
اگر میخواهید که همزمان این اتفاق نیوفته میتونید محتویات اسکریپت rename رو به دکمه bt2 اختصاص دهید و از اجرای هر بار اسکریپت توسط edit box جلوگیری کنید تا با هر بار فشردن دکمه این فرآید ها رخ دهد . ا گر نه این مثال بر مبنای خواسته شما تکمیل بوده .

1362321

New Member
خب الان مشکل کجاست ؟
با هر بار تغییر متن edit box هم اسم فایل عوض میشه هم نوشته داخل شیء متنی و هم نوشته شیء دکمه . دگه چیز دیگه میخواستید ؟
اگر میخواهید که همزمان این اتفاق نیوفته میتونید محتویات اسکریپت rename رو به دکمه bt2 اختصاص دهید و از اجرای هر بار اسکریپت توسط edit box جلوگیری کنید تا با هر بار فشردن دکمه این فرآید ها رخ دهد . ا گر نه این مثال بر مبنای خواسته شما تکمیل بوده .

سلام دوست عزیز :

اگر توجه کرده باشید در پست قبلی هم گفتم میخوام با تغییر پوشه نام دکمه هم تغییر و ذخیره بشه . نمیخوام از طریق برنامه این عمل صورت بگیره . مثلا اگر کسی نام پوشه را از طریق اگسپلوار تغییر داد نام دکمه هم تغییر پیدا کنه . در ضمن میخوام عمل تغییر در برنامه ذخیره بشه . نه با خروج از برنامه دوباره به نام اولیه برگرده .

ممنون

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز با این اوصاف کار یکمی سخته ولی یه راهی به ذهنم رسید :

شما می تونید یه فایل با پسوند مخصوص مثلا Check.Makhfi رو تو اون پوشه بذارین (که می تونه خالی هم باشه ) البته به صورت مخفی و بعد به برنامه یه کد بنویسین که هر لحظه تکرار بکنه و اون کد باید چک بکنه اون فایل تو اون آدرس مشخص شده هست یا نه اگه بود که معلومه نام پوشه تغییر نکرده ولی اگه نبود باید یه کد دیگه رو بخونه و اونم اینه که تمام فایل هایی رو که با پسوند Makhfi هستند رو تو پوشه ماقبل سرچ کنه و اون فایل رو تو هر کدوم از پوشه ها پیدا کرد نام پوشه رو به ادیت باکس ارسال بکنه .

البته باید توجه بکنید که اتفاقات دیگه ای هم می تونه بیفته که آدرس فایل عوض بشه که تقریبا میشه گفت غیر قابل پیشگیری هستن .

Member
یا خیلی ساده تر میتونید اسم پوشه رو با SearchForFile بگیرید و با یه متغییر بدید به کلید

m javad

کاربر متخصص
یا خیلی ساده تر میتونید اسم پوشه رو با SearchForFile بگیرید و با یه متغییر بدید به کلید
میشه در مورد این جملتون بیشتر توضیح بدید !!!!!!:shock:
اسم پوشه قراره بشه از توی EXPLORE هم عوض بشه، اونوقت دنبال چه نامی توی برنامه بگرده !!!!!!!!!!!!!!
تنها راه جستجو توی مشحصات پوشتون هست
برای این کار باید تو زمینه راههای شناسایی و تشخیص مسیر اطلاهات بدست بیارید
از تفاوت بنیادین فایل و پوشه و راههای تبدیل پوشه به فایل کمک بگیرید.
این روزا خیلی گرفتارم ولی سعی میکنم یه نمونه براتون بسازم (قول نمیدم)

جدیدترین ارسال ها

بالا