تغییر نام در adress bar

lololumiere

Member
باشه من نمیدونم :wink: بی خیال می شی شما؟ این همه سوال بقیه دارن چرا گیر دادی به من؟

تو خوبی خفنی باشه همه هم میدونن :wink:

lololumiere

Member
معمولا برای این کار از swfaddress استفاده می کنن
http://www.asual.com/swfaddress/
اطلاعات کامل رو می تونین تو سایتش ببینید

نکته!
دوستان چه اصراری دارین که در مورد چیزی که اطلاعی ندارین نظر بدین؟! اگه قصد کمک دارین اول خودتون یاد بگیرین بعد انتقال بدین
اظهار نظر کردن در مورد هر چیزی نشانه فضل نیست

موفق باشید

عجیبه رو پروژه خودم کار نمی کنه ولی تو یه فایل جدید کار می کنه

گیج شدم:-?

benyamin_pc

Well-Known Member
تو همون لینکی که جناب آن نن دادن هم اگه میخوندی یکی از مزایاشو نوشته Finding specific content with the major search engines
من چیزی که میگم خوب میدونم چی دارم میگم و از بی اطلاعی اظهار نظر نمیکنم و همین کارو با php هم میشه انجامش داد یعنی همون راهی که گفتم و کسی که اونائی که گفتمو رد کنه داره از بی اطلاعی حرف میزنه و اینو هرکس به موضوع دانش داشته باشه میفهمه و فقط در جمع نادانان تشویق میشه و بین کسانی که اطلاع به موضوع دارن براش ارزشی قائل نیستن

benyamin_pc

Well-Known Member
از راهی که خودم اینو انجامش دادم فقط ی نکته میگم برای افرادی که متوجهن : XMLHttpRequest توی ajax توسط php,js,xml,as

++Hadi++

Active Member
بنیامین جان
نمی خوام آشوب به پا کنم.
مطمئنا آشوب از آخرین پست شما (توهین مستقیم) که پاک کردم تازه شروع می شد. در نظر داشته باشید که مسئولیت اینجا با منه و باید به یه نحو کنترل کنم. حالا شما به بزرگواریتون الباقی دوستان رو ببخشید. تو صحت فرمایشات شما در مورد آدرس شکی نیست ولی خوب دیگه در نظر داشته باشید که اینجا یه فروم عمومی هست و بهتره همه چیز پاستوریزه پیش بره...

جدیدترین ارسال ها

بالا