تغییر مرورگر کاربر

mohsennowruzi

New Member
سلام به همه
من دارم یه اتوران برای سی دی با HTML می‌سازم.
خوب حالا مشکلم این هست که کدهایی که من نوشتم فقط تو IE کاملا درست اجرا می‌شه و نمی‌خوام کاربر صفحات رو با یه مرورگر دیگه ببینه.
برای حل این مشکل دو تا راه به ذهنم رسید که هیچ کدوم رو نتونستم انجام بدم اگه لطف کنین و کمک کنین ممنون می‌شم.
راه اول ربطی به جاوا اسکریپت نداره . تو این روش باید یه طوری به ویندوز بفهمونیم که صفحات رو به جای مرورگر پیش‌فرض با IE باز کنه.
من تو فایل autorun.inf عبارت زیر رو نوشتم که باعث می‌شه صفحه home با استفاده از مرورگر پیش‌فرض باز بشه
shellexecute=home.htm
حالا سوالم این هست که آیا می‌شه یه طوری به ویندوز گفت که با IE باز کنه؟ و اگه آره من باید چی بنویسم تو فایل autorun.inf؟

راه دوم این هست که وقتی صفحه لود می‌شه چک کنیم ببینیم اگه مرورگر IE نبود، همون صفحه رو با IE به کاربر نشون بدیم. خوب چک کردن مرورگر و پیدا کردن آدرس صفحه با جاوا اسکریپت آسونه ولی نمی‌دونم چطوری با جاوا اسکریپت صفحه‌ای که آدرسش رو داریم با IE باز کنیم؟

لطفا زودتر جواب بدید، این سی دی رو باید خیلی زود آماده کنم
ممنون
بای

mazoolagh

Active Member
اسم برنامه اجرايي اينترنت اكسپلورر iexplore.exe هست كه ميتوني از توي همون autorun‌اجراش كني (يعني اميدوارم كه بتوني!) اگر جلوي اسمش آدرس بزني موقع باز شدن اتوماتيك همون آدرس رو برات باز ميكنه

mohsennowruzi

New Member
سلام
ممنون که جواب دادی
به این راه حلی که گفتی فکر کردم، ولی یه مشکل وجود داره و اون اینکه برای اجرای فایل با iexplore به آدرس مطلق نیاز هست ولی من آدرس نسبی دارم.
یعنی مثلا اگه من بزنم
shellexecute=iexplore home.htm
اون وقت اینترنت اکسپلورر اجرا می‌شه ولی می‌خواد http://home.htm رو اجرا کنه. از طرف دیگه اگه بخوام آدرس مطلق بهش بدم هم چون درایو سی دی رام تو سیستم‌های مختلف فرق می کنه نمی شه.
حالا اگه راه دیگه‌ای به ذهنت می‌رسه بگو

mazoolagh

Active Member
خوب مجبور نيستي اسم درايور رو بهش بدي - چون برنامه خودت و اون فايلهاي Html همگي روي يك درايور هستن اسمش مهم نيست. يك بك اسلش اول آدرس بگذار يعني آدرس مطلق بدون اسم درايو

جدیدترین ارسال ها

بالا