تغییر محور چرخش توی نمای پرسپکتیو، مکس؟

Yar.kh

Member
توی مکس، وقتی کار بزرگ میشه و میخوام توی صحنه بچرخم (برای مدلینگ، توی پرسپکتیو دور یک شی میخوام بچرخم) طبق معمول دور مبدا مختصات میچرخه که وقتی کار بزرگه خیلی از آبجکت مورد نظر دور میشم.
راهی هست که محور دوران رو عوضش کرد؟ مثل حالتی که یک شی رو isolate بشه ... در این حالت دوران حول این آبجکت انجام میشه.

ali3dm

کاربر VIP
پایین صفحه مکس سمت راست این شکل رو پیدا کن
attachment.php

روش کلیک کن و نگهش دار سه تا گزینه هست یکی به دور محور اصلیه یکی دور شی انتخابی یکی هم برای پولیگان یا ورتکس و ... هست

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    7.6 کیلوبایت · بازدیدها: 27

deli2

Member
سلام
بجای zoom extents all (دکمه Z) باید ، zoom extents all selecetted (دکمه x+z ) رو بزن
اونوقت با orbit یا با نگه داشتن دکمه alt و لغزنده ی موس میتونی دور جسم به چرخی

Yar.kh

Member
تشکر ... مشکل حل شد.
حالا یه سوال دیگه.
برای زوم و حرکت توی صفحه هم همچین امکانی هست؟
مثلا برای زوم من میخوام به جسمم نزدیک بشم اما چون جسم از مرکز خیلی دوره هر حرکت اسکرول موس کلی زوم میکنه و از جسم عبور می کنم. مجبور میشم مدام Alt رو بگیرم که مقدار زوم رو کم کنم.
همین مشکل رو برای حرکت توی صفحه هم دارم.

deli2

Member
سلام
دقت داشتی که باید جسم رو انتخاب کنی ( selecet ) بعد زوم دورش بگردی
من نگفتم که لغزنده موس رو بچرخون ، گفتم نگهش دار ، یعنی alt و نگه داشتن لغزنده و حرکت موس
برای حرکت توی صفحه هم میتونی از جهت های روی کیبور استفاده کنی
چپ و راست و جلو و عقب ، اگه shift رو هم نگه داری بجای جلو و عقب ، بالا و پایین میره

به شما پیشنهاد میکنم که حتما از یه Camera برای گشت و گزار تو فایلت استفاده کنی
:rose:

Yar.kh

Member
دقت داشتی که باید جسم رو انتخاب کنی ( selecet ) بعد زوم دورش بگردی
من نگفتم که لغزنده موس رو بچرخون ، گفتم نگهش دار ، یعنی alt و نگه داشتن لغزنده و حرکت موس
نه، برای چرخش نگفتم. مشکل چرخش حل شد. گفتم وقتی میخوام با چرخوندن اسکرول زوم کنم زیاد میره جلو بعد مجبور میشم Alt رو بگیرم که کم بره.
برای حرکت توی صفحه هم میتونی از جهت های روی کیبور استفاده کنی
با کلید ها حرکت نمی کنه! من با مکس 2009 کار میکنم، ممکنه از ورژنش باشه؟
به شما پیشنهاد میکنم که حتما از یه Camera برای گشت و گزار تو فایلت استفاده کنی
خوبه اما یه عیب داره ... چرخش دور جسم مورد نظر سخته. همون گزینه قبلی جواب داد. ولی دوربین برای حرکت ها بهتره.
توی همون پرسپکتیو راهی هست که اسکیل حرکت و زوم رو تغییر داد؟ همه مشکل ها از اینجاست که فاصله شی از مبدا زیاده و مکس هم همه چیز رو با همین فاصله میسنجه!

ali_118

کاربر VIP
برای فیت کردن آبجکت انتخاب شده در کادر تصویر
از روی همین عکسی که دوستمون گزاشته
attachment.php

آیکون بالایی که رو عکس یه مکعب هست رو نگه میداری، از بین سه گزینه ای که میاد باکس سبزه رو انتخاب میکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا