تغییر قالب و ناپدید شدن لینک افزونه

من از افزونه subscibe2 که یک افزونه خبرنامه است استفاده می کنم. بعد از اینکه قالب سایت خودم رو به قالب گلنار تغییر دادم، لینک مربوط به این افزونه از قسمت مدیریت سایت حذف شده در حالی که الان افزونه فعال است و در صفحه اصلی سایت هم نشان داده میشه.

افزونه رو یک بار غیر فعال و دوباره فعال کردم ولی درست نشد. امکان حذف افزونه و نصب دوباره هم نیست چون تنظیمات زیادی در افزونه اعمال شده که نمی تونم از اول اون ها رو انجام بدهم.

دوستان، راه حلی برای این مشکل دارید؟

:-?

آدرس سایت وردپرسی من: www.my-template.ir

Goback

Member
اگر خود قالب منو اضافه می کنه به سایت احتمالا تداخل کدنویسی داره تو بخش هوک منو
باید کدش بررسی شه
کد قالب

اگر خود قالب منو اضافه می کنه به سایت احتمالا تداخل کدنویسی داره تو بخش هوک منو
باید کدش بررسی شه
کد قالب

افزونه subscribe2 یک منو به قسمت منوهای اصلی قسمت مدیریت وردپرس اضافه می کنه، درست مثل منو نوشته ها، برگه ها، افزونه ها و ... که الان حذف شده.
قالب گلنار رو هم از اینجا دانلود کردم: http://wp-persian.com/themes/golnar
این قالب دو تا منو به قسمت مدیریت وردپرس اضافه می کنه. پس شما می خواهید بگید که به این خاطر است و تداخل ایجاد کرده؟
من از هوک منو چیزی نمی دونم و میشه گفت یک وردپرس کار نسبتا ً مبتدی هستم. آدرس قالب رو که داده ام، دقیقا ً کجا رو باید بررسی کنم و احیانا ً تغییر بدهم. دقیقا ً چی رو باید به چی تغییر بدهم؟
هر فایلی هم از قالب که نیاز هست می تونم همین جا بفرستم.
فقط یک چیری: یک افزونه دیگه هم نصب کردم به اسم Register Plus Redux که دقیقا ً مثل subscribe2 یک منو اصلی اضافه می کرد و بعد از تغییر قالب، همچنان لینکش باقی است و حذف نشده.
لطفا ً راهنمایی کنید.

Goback

Member
خدمت شما.
دعامون کن اخوی

پیوست ها

• golnar-wp-theme-menu-hook-fixed.zip
    373.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
دوست عزیز ممنونم. دانلودش کردم.
فقط یک مشکلی هست. من این قالب رو تغییراتی دادم و اگر با این فایل قالب که ضمیمه کردید جایگزین کنم باید دوباره همه تغییرات رو اعمال کنم. شما دقیقا ً کدوم فایل رو ویرایش کردید تا من فقط همون فایل رو جایگزین کنم. اگر هم مایل هستید توضیح بدهید چطور این مشکل رو حل کردید تا در دفعات بعدی بتونم خودم این کار رو انجام بدهم.
باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا