تغییر فونت ها در انجمن vBulletin Version 3.6.5 به Tahoma

remigolian

Member
دوستان ما انجمن وی بی را نصب کردایم و نمی دونم که چطور فونت های انجمن رو به Tahoma تبدیل کنم انجمن فارسی هم هست
با تشکر

remigolian

Member
ما فارسی رو می خوام انجمن ما فارسی شده است ولی فونت های انجمن Arial هست حالا می خوام مثل همین انجمن فونتش تاهما باشه خارجیش تاهما هست فارسی شو می گم دوست عزیز

kambiz-g

Member
اينم همونه عزيزه دل شما مخواي بدوني چطور ميشه فونت رو از آريال به تاهاما تغيير داد
اين آموزششه

remigolian

Member
اينم همونه عزيزه دل شما مخواي بدوني چطور ميشه فونت رو از آريال به تاهاما تغيير داد
اين آموزششه

با سلام
دوست عزیز صفحه ای که باز می شه این پیغام رو می ده
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder
*********​
با تشکر

آخرین ویرایش:

sunrise

Member
براي اين کار کافيه از بخش مديريت Style سپس All Style Options (تمامي اختيارات استايل) مربوط به قالبي که ميخواين فونت هاشو تغيير بديد براي تمامي الگوها Font Family رو بصورت Tahoma تعيين کنيد. همچنين اگه ميخواين که Underline نيز حذف بشه بايد براي Text Decoration الگوي مورد نظر عبارت none رو قرار بديد.

موفق باشيد.

kambiz-g

Member
برای تغیرات ساز نوشته ؛ نوع فونت ؛ رنگ و در کل هرچیزی که در یهک استیال دیده می شود شما باید به قسمت Common Templates بروید برای این منظور مسیر زیر را طی می کنیم .

admincp -------> تنظیمات استیال --------> انتخاب استایل مورد نظر --------> all style options

برای تغیر فونت هرجا نوشته نوع قلم محتویات داخل را حذف کرده و اسم فونت مورد نظر را می نویسیم که من پیشنهاد می کنم فونت tahoma را انتخاب کنید ..
برای تغیر رنگ و بک گراند قسمتهای مختلف با انتخاب مکان مورد نظر می توانید مقدارهای Background و رنگ قلم را تغیر دهید

جدیدترین ارسال ها

بالا