Fa تغییر فونت تول تیپ

smmehri

Member
چگونه میتوان فونت تول تیپ را تغییر داد و شخصی کرد که در سیستم های مختلف یک جور باشد و فارسی هم باشد ؟ لطفا در صورت امکان با یک نمونه کار باشد.
متشکرم از کمکتون.
:rose:

منظورتون رو واضح تر بیان کنید...

Tooltip ازچه نوع ، در کجا نمایش داده بشه و از چه پلاگینی استفاده کردید.
اگر از پلاگین استفاده کردید خود پلاگین متغیرهایی جهت این کار براش باید تعریف شده باشه!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
Tooltip استفاده در خود MMB، درواقع Tooltip استاندارد ویندوز نیست و حالت خودش رو داره (سبیه به ویندوز XP هست)، اگر قصد ساخت Tooltip استاندارد رو دارید، که مثلاْ در ویندوز XP به شیوه ی ویندوز XP و در ویندوز ۷ به شیوه ی ویندوز ۷ نمایش داده بشه، میتونید از پلاگینی به همین نام استفاده کنید (Tooltip Plugin)
اگر هم این مدنظرتون نیست باید خودتون شبیه سازیش کنید، یعنی یک مستطیل باشه که یک نوشته رو در خودش نشون بده و زیر موش نمایش داده بشه.

smmehri

Member
سلام
در برنامه ای که ساختم تول تیپ ها در سیستم های مختلف که تست کردم هر یک با فونتی دیده میشه و در بعضی ها که تنظیمان زبان فارسی انها کامل نیست حتی فارسی هم نشان داده نمیشه و در سیستمی هم که تنظیمات تول تیپ آنها فونت تاهوما است باز هم با فونت غیر آن نمایش داده میشه خواستم این مشکلم حل بشه
ممنون از کمکتون . منتظر هستم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
عرض کردم، اگر از پلاگین استفاده کنید، برای نمایش Tooltip ها از تنظیمات سیستم استفاده میکنه، اما خود MMB به شیوه ی خاص خودش نمایش میده که زیبایی و حتی خوانایی مناسبی نداره.

اگر استفاده از پلاگین براتون مناسب نیست، باید خودتون شبیه سازیش کنید.

اگر هم فارسی بودن براتون خیلی اهمیت داره، چون ممکنه با نصب نبودن زبان فارسی روی کامپیوتر مقصد، باز هم نوشته های MMB به درستی نمایش داده نشن (باید تست کنید تا مطمئن بشید)، میتونید از تصاویر استفاده کنید.

شبیه سازیش هم زیاد سخت نیست، با قرار گرفتن موس در محلی خاص باید Tooltip مربوطه نمایش داده بشه، حالامیتونه در یک محل خاص نمایش داده بشه، یا زیر موس یا مثلاْ با حرکت موس اون هم حرکت کنه و موارد اینچنینی که دست خودتون هست.

m javad

کاربر متخصص
اینم نمونه خود پلاگین

پیوست ها

• Tooltip.zip
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 22

جدیدترین ارسال ها

بالا