تغییر عکس صفحه با حرکت اسکرول صوتی

ali_206

New Member
من توی یک صفحه یک آهنگ دارم و یک اسکرول صوتی.
می خوام بدونم میشه بعد از مثلا ثانیه 10 آهنگ عکس صفحه عوض بشه .
و بعد از اینکه کاربر با اسکرول آهنگ رو مثلا به ثانیه 2 بیاره دوباره عکی قبلی بیاد .
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

silvercover

کاربر متخصص
بله همچین کاری شدنی هست که برای تفهیم شما نیاز به یک دمو هست که بنده متاسفانه وقتشو ندارم...

اما یه توضیح کوچولو بدم که شما میتونین با یه حلقه بینهایت و استفاده از مقدار متغیر های Cbk این کار رو انجام بدین.

iman_naderi

New Member
آقای سیلور فکر نمی کنید برای یک مدیر زشت باشه که بگه وقت ندارم
پس ما سوالاتمون رو از کی بپرسیم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
آقا علي شما حالا اون كارتو بزار تا روش كار بشه...

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
iman_naderi گفت:
آقای سیلور فکر نمی کنید برای یک مدیر زشت باشه که بگه وقت ندارم
پس ما سوالاتمون رو از کی بپرسیم

دوست عزیز مدیر صرف مدیر بودنش موظف نیست که به تمام سوال ها پاسخ بده و برای هر سوالی یه دمو بسازه. شما خوب به رفتار بنده در این تالار دقت کنین توی حرفتون شاید تجدید نظر کنین. تمام این تعداد پست بنده ( نزدیک 95%) توی همین تالار زده شده و تمامش در پاسخ دوستان بوده. اینطور نیست که تمام مشکلات رو مدیر باید حل کنه. اسم اینجا تالار گفتگو هست که معنیش رو مطمئن هستم میدونین. و از اونجایی که هر انجمن نیازمند انسجام و یه سیاست راهبردی هست پای مدیر وسط میاد. من حداقل روزی یک ساعت از وقتم رو توی این تالار میگذرونم و تا اونجایی که میشه به دوستان در حد توانم کمک میکنم و تعارفی هم با کسی ندارم.

به هر حال باز هم از این رفتار آزار دهنده خودم پوزش میخام و بدونین که شما همیشه میتونین سوالاتتون رو بپرسین.

Saman

سلام
علي آقا اينم يه مثال.
حالا فرقي نمي‌كنه كه خود آهنگ به زمان مورد نظر برسه يا اينكه با اسكرول با اون زمان برسه ، فقط مسئله رسيدنه تا اون كار خواسته شده رو انجام بده.

لينك دانلود با حجم 779 بايت

تا بعد...!

Saman

خواهش مي‌كنم!

براي تشكر از دكمه
post_thanks.gif
استفاده كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا