تغییر صدا

king-d

New Member
سلام به دوستان خوب من
دوستان من میخوام صدای دوستم که یکم کلفت از اون حالت کلفت بودم و تو دماغی بودن صداش خارج کنم
اگه نرم افزاری قوی که بشه یکم صداشو قشنکپگ کرد هست لینک بزارین ممنون میشم
فقط خواهشن سرریعتر چون خیلی شدید نیاز دارم

البته اگه این پست قبلا بود شرمنده چون عجله ای بود

Peace Dove

Well-Known Member
شما مي توانيد با اين نرم افزار به تغيير صداي خود در هنگام چت کردن و ... بپردازيد. و افکت هاي گوناگوني که اين نرم افزار بر روي صداي شما مي گذارد قادر خواهيد بود صداي خود را به شکل هاي مختلف تغيير داده و در زمينه هاي مختلفي مانند : صدا گذاري بر روي کليپ هاي تصويري، گفتگو صوتي در محيط هاي چت و جلوگيري از فاش شدن هويت اصلي شما، فرستادن Email هاي صوتي و ... استفاده کنيد.
به وسيله نسخه Diamond اين نرم افزار با بهره گيري از محيطي حرفه اي و پيشرفته و با استفاده از افکت ها و جلوه هاي ويژه بسياري که به صداي شما مي دهد حتي مي توانيد صداي خود را صداي بازيگران مشهور سينما و يا ديگر افراد مشهور تبديل کنيد. و يا مي توانيد از طريق اين نرم افزار بسيار جالب صداي خود را شبيه به يک زن و يا مرد ، بچه کنيد و به صدا گذاري بر روي فيلم مورد علاقه خود بپردازيد .
قابليت هاي نرم افزار :
- داراي خروجي صدا با کيفيت بسيار بالا به وسيله تغييراتي که در صدا ايجاد کرده و افکت هايي که به آن مي دهد.
- توانايي وارد کردن و مقايسه بين صداي افراد مختلف و همسانسازي آنها.
- توانايي ايجاد تغييرات کلي در صدا و تبديل صداي کاربر به صداي مرد، زن و انواع حيوانات.
- توانايي ضبط کردن صدا از ديگر وسيله هاي خارجي و افکت گذاري بر روي آن.
- کاملا سازگار با انواع برنامه هاي اينرتنتي در ضمينه چت و گفتگو هاي صوتي از جمله : YIM, AIM, MSN, Google Talk, ICQ, Paltalk, Net2Phone .
- دارای equalizer ها و ابزاراتی پیشرفته برای حذف Noise و بهبود کیفیت صدا.
- دارای بیش از 100 ها افکت برای ایجاد تغییرات در صدا.
- دارای مجموعه ای از صداهای افراد مشهور و گرفتن صدای کاربران و همسان سازی صدای کاربر با افراد مشهور و به عبارت دیگر تقلید صدای آنها !
- دارای ظاهری ساده و کاربرپسند و در عین حال حرفه ای.
و ...

دانلود | Download - حجم 11.2 مگابايت AV Voice Changer Diamond 6.0.10
دانلود | Download - حجم 10.3 مگابايت AV Voice Changer Diamond 5.5.24
کرک | Crack - حجم 65.7 کيلوبايت AV Voice Changer Diamond 5.5.24
پسورد فايل زيپ : www.asandownload.com

سايت سازنده
منبع : گيگا رايانه | آسان دانلود

king-d

New Member
ممنون دوست عزیز ولی به نظر شما این نرم افزار قوی هست
من با ورژن های پایین تر این نرم افزار کار کردم
ولی نمیدونم اینم مسل اوناست یا ابتکاری جدید زدن