تغییر سایز

naruto

Member
با سلام
من طرحهای گرافیکی از نوع تایپوگرافی indoor کار میکنم کارام با فرمت tiff و 300dpi و cmyk هست ولی سایز کارهام روی کاغذی با ابعاد 50*50 کار کردم 4000*4000 پیکسل حالا تو مسابقه گفته شده ابعاد کار باید 70*100 باشه چجوری کارمو تو این صفحه انتقال بدم لایه ها و طرحم بهم نخوره و کیفیت پایین نیاد مرسی کمکم کنید:cry: اینهمه زحمت بر باد داره میره:sad:

vilfered

Member
به هر حال بهتر بود طرحتم میزاشتی ، تا بشه در مورد اینکه از کدوم قسمت باید کارو ادامه داد و بزرگ ترش کرد نظر بدیم .

ولی خودم اگه تو یه همچین موقعیتی گیر میکردم ، اول از طریق canvas size به اون سایزی که گفتن میرسیدم .

بعد موقعیت طرحمو تو اون سایز ارزیابی می کردم . علی القاعده اول بک گراند کارمو انقدری بزرگ میکردم که

کل کارو بگیره .. بعدش عکس و متن و خطوط ترسیم شده در کارو نسبت به همون بزرگ میکردم .

naruto

Member
مرسی از راهنماییت ولی اگه کارو با free transform بزرگ کنم به یه اندازه از کیفیت کار کم نمیشه ؟! و اینکه برام جابجا نشدن احتمالی لایه ها چه راه کاری رو باید پیش گرفت و اگر لایه ها رو با هم merge کنم راه خوبی هست یا نه؟ اینم نمونه کار

پیوست ها

• typo65 copy.jpg
    typo65 copy.jpg
    26.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1

vilfered

Member
مرسی از راهنماییت ولی اگه کارو با free transform بزرگ کنم به یه اندازه از کیفیت کار کم نمیشه ؟! و اینکه برام جابجا نشدن احتمالی لایه ها چه راه کاری رو باید پیش گرفت و اگر لایه ها رو با هم merge کنم راه خوبی هست یا نه؟ اینم نمونه کار

ببین اساسا وقتی کار وکتور باشه یا trace شده یا فونت باشه ، با کوچیک بزرگ کردن هیچ افت کیفیتی در کار ایجاد نمیشه .

میمونه لایه هایی که rasterize شدن .. یا مثلا لایه هایی که با هم merge کردی ... که بله .. اونا دچار افت کیفیت میشن .

توی جابجایی لایه ها فکر نمی کنم اصلا دچار مشکل بشی و نیاز به merge کردن باشه ..

فقط لایه هارو یه جا با هم سلکت کن .. یا مثلا لایه های مربوط به تایپوگرافیت رو تو یه group بزار

حالا اینی که گذاشتی من نمی دونم طرح کامله یا یه بخشی از طرحه ..

و البته چیزی که مهمه اینه که من نمی دونم تو ، تو فایل psd خودت چه لایه هایی داری ..

مثلا ممکنه بعضی از لایه هارو rastetrize کرده باشی یا merge کرده باشی ..

خواستی فایل psd خودت رو آپ کن ، تا واست درستش کنم ..

جدیدترین ارسال ها

بالا