تغییر سایز فلش

asirap

Member
سلام به همه اساتید

دوستان من یه فایل Player دارم که پسوندش swf هستش

بدلایلی میخوام 40 تا 50 پیکسل از عرضش کم کنم

بنظر شما بغیر از استفاده از دیکامپایلر راه دیگه ای یا نرم افزار دیگه ای هست که فقط بتونم عرضش رو کم کنم؟؟

فایل رو هم پیوست میکنم

ممنون

پیوست ها

• media_player.rar
    66.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

asirap

Member
دوستان من این فایلو دیکامپایل کردم بعد اومدم سایزشو تغییر دادم اما همه چیزش به هم ریخت :wink:

بنظر شما چیکارش کنم!؟

میشه لطف کنیدو یه نگاهی بهش بندازید؟ :rose:

asirap

Member
مرسی دوست من اما من که فایل fla رو ندارم! :-?
این فایل برای پلیر یه سیستم تحت وبه که چون بزرگه قالب منو بهم میریزه حالا میخوام کوچیکش کنم مشکلم حل بشه...

خوب الان درستش کردم اما یه سری از چیزاش از کار افتاد :sad:
مثلا دیگه Fade نمیشه و یکی از دکمه هاشم کار نمیکنه :sad:

asirap

Member
آقا پس هیچ راهی نداره؟!

نمیشه فهمید چطوری کار میکنه؟!

++Hadi++

Active Member
اگه اونو در یه فلش دیگه لود کنین ، می تونین خیلی از ترفند ها رو در این مورد استفاده کنین یعنی اونی که بیرونیه اندازه اش یزرگتر باشه و ...
در ضمن در html شما می تونین با جاوا اسکریپت یا خود html سایز اونو عوض کنی...

آخرین ویرایش:

sanazf

Member
با سلام

یه سوال وقتی یه مووی کلیپ ساخته میشه و در صفحه internet explorer لود میشه خیلی بزرگ هست و کامل نشون داده نمیشه اون مووی کلیپ من باید چی کار کنم که اندازه اش عادی شه؟ الان اون مووی کلیپ تو صفحه وب نصفش نشون داده نمیشه ...

ممنون

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
یا مشکل از کدهای html شما هست یا مشکل از فلشتون ، در هر صورت بهتره اندازه فلشتون رو در کد های html ، در صدی بنویسید و 100% رو هم برا width و هم برا height فلشتون تعیین کنید ...
بای...

ahmad-12

New Member
اگر در html سایز رو تغییر دادی و همش نشون داده نشد باید با adobe flash سایزشو تغییر بدی اگر نتونستی پیغام بزار تا این کار رو بکنم در ضمن برای سایت یه خورده سنگینه :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا