sikhoonak2
Member
با سلام
بنده حدود 3 ساعت سرچ اعم از مثال تغییر سایز خود بیلدر و سایت های خارجی داشتم اما به نتیجه ی قطعی نرسیدم
از دوستانی که این کار رو انجام ادن خواهش میکنم منت بگذارند یک فایل مثال از سمپل تغییر سایز قرار بدند
چیزی که من لازم دارم : میخوام در سایز 1024 در 768 یک اچ تی ام ال رو نمایش بدم بعد از کلیک کاربر بر روی کلید فول اسکرین صفحه فول اسکرین میشه اما اچ تی ام ال همونقدر میمونه !!!! میخوام اون هم فول اسکرین بشه.
چقدر خوبه اساتید ایرانی کنار آدم باشن بدون تنگ نظریها و بداخلاقیها به آدم کمک میکنند اونم رایگان.من همیشه تو این فروما شرمنده شدم .
در ضمن برای ون دسته از دوستانی که اتفاقی به این تاپیک بر خوردند بگم که من از کد :
If (fullscr) Then
RunScript("Master Layer::CBK_EXIT")
Else
obj$='Flash'
xflash=ObjectX(obj$)
yflash=ObjectY(obj$)
wflash=ObjectWidth(obj$)
hflash=ObjectHeight(obj$)
xwindow=PubX()
ywindow=PubY()
wwindow=ClientWidth()
hwindow=ClientHeight()
wfull=ScreenWidth()
hfull=ScreenHeight()
SysCommand("MoveWindow","0,0")
SysCommand("ResizeWindow","wfull,hfull")
MoveObject("obj$","0,0,wfull,hfull")
fullscr=TRUE
End
برای فول اسکرین استفاده میکنم که فکر میکنم از همه ی روش ها بهتره !!!
این اسکریپت رو یا بگذارید رو استارت پیج صفحه ی اول یا رو یک کلید تعریفش کنید
یا علی
بنده حدود 3 ساعت سرچ اعم از مثال تغییر سایز خود بیلدر و سایت های خارجی داشتم اما به نتیجه ی قطعی نرسیدم
از دوستانی که این کار رو انجام ادن خواهش میکنم منت بگذارند یک فایل مثال از سمپل تغییر سایز قرار بدند
چیزی که من لازم دارم : میخوام در سایز 1024 در 768 یک اچ تی ام ال رو نمایش بدم بعد از کلیک کاربر بر روی کلید فول اسکرین صفحه فول اسکرین میشه اما اچ تی ام ال همونقدر میمونه !!!! میخوام اون هم فول اسکرین بشه.
چقدر خوبه اساتید ایرانی کنار آدم باشن بدون تنگ نظریها و بداخلاقیها به آدم کمک میکنند اونم رایگان.من همیشه تو این فروما شرمنده شدم .
در ضمن برای ون دسته از دوستانی که اتفاقی به این تاپیک بر خوردند بگم که من از کد :
If (fullscr) Then
RunScript("Master Layer::CBK_EXIT")
Else
obj$='Flash'
xflash=ObjectX(obj$)
yflash=ObjectY(obj$)
wflash=ObjectWidth(obj$)
hflash=ObjectHeight(obj$)
xwindow=PubX()
ywindow=PubY()
wwindow=ClientWidth()
hwindow=ClientHeight()
wfull=ScreenWidth()
hfull=ScreenHeight()
SysCommand("MoveWindow","0,0")
SysCommand("ResizeWindow","wfull,hfull")
MoveObject("obj$","0,0,wfull,hfull")
fullscr=TRUE
End
برای فول اسکرین استفاده میکنم که فکر میکنم از همه ی روش ها بهتره !!!
این اسکریپت رو یا بگذارید رو استارت پیج صفحه ی اول یا رو یک کلید تعریفش کنید
یا علی