با سلام و تشکر به خاطر صبر و حوصله ای که در جواب دادن به خرج می دین.
سلام منم از شما متشکرم(بحث دو نفره خوبیه. انگار کسی تو مجید آنلان با این موضوع کاری نداره)
با این وجود من فکر می کنم شما منظور من رو به خوبی متوجه نشدین.
جالبه آخه منم فکر می کنم شما منظور من رو متوجه نشدین
هدف ما از نسبت دادن متریال Use Background به سطح و سپس بردن اون به Photoshop اینه که سایه رو بدون سطح نمایش بدیم. یعنی سایه باشد و سطح نباشد.
در حالت معمولی یا سایه نیست و سطح است، و یا سطح و سایه با هم دیده می شوند.
این هدف ما درسته ولی photoshop توش اضافست.
در حالت معمولی یا سطح هست وسایه نیست یا سطح و سایه با هم دیده میشن یا با استفاده از use bachground سایه هست و سطح نیست.(حالت معمولی یعنی وقتی با alpha channel وفتوشاپ کاری نداشته باشیم).
فرمودین اگه یه عکس بندازم پشت نمای دید، سایه دیده میشه. خوب این یه چیز طبیعیه. هر وخت ما از یه متریال معمولی رو هر سطحی استفاده کنیم، سایه دیده میشه. اما هدف ما اینه که سایه روی سطحی دیده بشه که از متریال Use Background استفاده شده.
استفاده از یه متریال معمولی روی سطح چه ربطی به انداختن عکس پشت نمای دید داره.
راهنمایی از منوی پنلت اینو انتخاب کن: view>image plane>import image
ضمناً Shadow Max رنگ رو تغییر نمیده و فقط بر روی V از HSV تغییرات رو ایجاد می کنه یا به زبون ساده تر، فقط رنگ سایه رو از سیاه به سمت خاکستری تغییر میده نه اینکه مثلاً آبی رو بکنه قرمز یا سبز.
من جایی Shadow Max ندیدم اگه منظورت Shadow Mask هست،من نگفتم با اون میشه رنگ سایه رو قرمز یا آبی یا سبز کرد چون این کار مسخره ایه به دلیل اینکه سایه اصلا رنگ نیست و از عدم وجود نور بوجود میاد و طیفی بین سیاه وبیرنگ هست یعنی خاکستری هم نداره.
به هر حال باز هم تکرار می کنم که اگه یه کمی دقت کنین و یکبار مراحلی رو که گفته شد به دقت اجرا کنین متوجه میشین که ما فقط قصد داریم سایه رو بدون سطح رندر کنیم و مهم هم همینه!
به هر حال اگر یه کمی به حرفای من دقت کنید متوجه میشین که قصد ماهم همینه ولی بدون فتوشاپ.
یه سوال :
اونم اینکه اگه شما بخواین یه نما از صحنه رو تنظیم کنید هی رندر میگیرید بعد alphaشو میگیرد میبرید تو فتوشاپ بعد پرسپکتیوشو با پرسپکتیو بکگراندتون مقایسه می کنید اگه درست نبود دوباره اینکارو تکرار میکنید؟(خسته کنندست).
مهم وقت آدماست
باز هم از راهنمای شما تشکر می کنم و منتظر پیشنهاداتون هستم.
البته برای رسیدن به هدف راههای زیادی وجود داره ولی قطعاً من هم مثل شما به دنبال رسیدن به ساده ترین راه در کمترین زمان هستم!!! موفق باشین!
من هم ازشما تشکر میکنم.
درسته همیشه یه راه ساده تر و کوتاهتری هم هست.
شما هم موفق باشید.
یه چیز دیگه: دیدی مایامستر شدن هم باین راحتیا که میگن نیست ماها حالا حالاها باید کار کنیم