تغییر رنگ یک عنصر از آرایه

***UNIQUE***

Active Member
سلام
چطوری میتونم رنگ یک عنصر آرایه رو عوض کنم .
با این دستورات زیرو یکی دو تا راه دیگه تست کردم نتیجه نداد :
کد:
Main_Array[0].Color = 0x6CDB93;
--------------------------------
Main_Array[0].setStyle("color",0x6CDB93);
ممنون میشم شما راهنمایی کنید
با تشکر

amir_s

Active Member
رنگ یک عنصر از آرایه !؟؟؟؟؟؟؟

مگه عناصر آرایه ها هم رنگ دارن !؟
شاید منظورتون چیز دیگه ای بوده !

***UNIQUE***

Active Member

سلام . با تشکر از توجهتون .
ببخشید شاید من منظورم رو درست بیان نکردم.
عناصر آرایه من یه سری کلمه هستند .این کلمه ها میخوام کنار هم چینده بشه و یه متنی رو به کاربر نشون بده .حالا میخوام در یه شرایط خاص رنگ اون کلمه که داخل عنصر اول آرایه قرار داره تغییر کنه
میخوام ببینم میشه اینکارو کرد ؟ اگر امکانش هست .چطوری ؟

amir_s

Active Member
آهان !
نه ... شما که این کاره اید چرا این حرف رو میزنید !؟
باید کلمه ها به صورت معمولی ذخیره کنید و موقع نمایش برای اونها رنگ تعیین کنید !
مثلا برای تکست فیلد های معمولی ، از TextFormat استفاده کنید !
در این مورد توضیحات کامل در هلپ فلش هست ! اما اگر توضیحات بیشتری خواستید من در خدمتم !
البته برای استفاده اینکه رنگ یک کلمه رو تغییر بدید بهتره از HTML استفاده کنید !
بهتر از اون استفاده از Css هست ... این نمونه مستقیما از هلپ فلش هست :
کد:
var myStyleSheet:TextField.StyleSheet = new TextField.StyleSheet();
myStyleSheet.setStyle(".blue", {color:'#99CCFF', fontSize:18});
this.createTextField("test_txt", 10, 0, 0, 300, 100);
test_txt.html = true;
test_txt.styleSheet = myStyleSheet;
test_txt.htmlText = "<p class='blue'>This is some body-styled text.</p>.";
( خواستم بگم هلپ فلش خیلی کامله ! )

شاید منظورتون رو درست نفهمیده باشم !

***UNIQUE***

Active Member
سلام
بسیار ممنون از توجهتون
من از html رو تست نکردم (یعنی اصلا" تو ذهنم نبود)
امام تمام راههای textFormat و تغییر رنگ رو تست کردم .آخه یه مشکل دیگه هم دارم وقتی Property یک قسمتی از متن عوض میشه (چه رنگش چه Property های دیگش)جاش توی FieldText تغییر میکنه(البته برای فارسی اینجوریه) و متنم بهم میریزه .تمام راههایی که تست کردم جواب نداد .البته مزاحم جناب Security هم خیلی شدم ایشون هم گفتن خیلی راهها رو تست کردن اما درست نشد.
بخاطر همین گفتم همرو تو آرایه بریزم کنار هم بچینم بعد عناصر آرایه رو رنگش رو تغییر بدم شاید اینجوری درست شه ؟:)
با اینکه فکر نمیکنم اینجوری با HTML هم حل شه اما یه بار دیگه امتحان میکنم امیدوارم جواب بده .
css هم بلد نیستم .نمیدونم باید چیکار کنم .فعلا" هم متاسفانه فرصت مطالعه ندارم.
فایل رو من پایین گذاشتم ببینید متن بالا رو پایین تایپ کنید .رنگ متن بالا تغییر میکنه و مکانش توی TextBox بالا تغییر میکنه .من نمیخوام مکانش تغییر کنه فقط میخوام رنگش عوض شه .
اگر راه دیگه ای هم با توجه به موادی که بالا گفتم به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید
برای اون کلمه داخل یک عنصر از آرایه اگر میدونید چطوری میشه رنگش یا هر Property از اون رو عوض کرد ممنون میشم بهم بگید.
شاید اینجوری مشکل حل شه دیگه احتیاج به این همه دردسر نباشه!

پیوست ها

• New.rar
    3.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
درست منظورتون رو نفهمیدم !
فایل رو هم دیدم ! این فایل به سه تا فایل تکست احتیاج داره ! اگر میشه اون ها رو هم بذارید تا ببینیم چه طوری هستش !
استفاده از CSS هم خیلی راحته ! شما یه استایل تعریف میکنید به این صورت :

کد:
.name {
	font-family: Tahoma;
}

بعد خیلی راحت می تونید در جاهایی که می خواید از این استایل استفاده کنید ... مثلا همین استایل برای تغییر فونت به فونت تاهوما هست .. اگر بخواید یک کلمه رو در وسط نوشته تون با این فونت یا کلا استایل نمایش بدید ، متن داخل تکست باکس تون به این صورت در میاد :

کد:
TextBoxInstanceName.text = " MajidOnline <p class='name'>DOT</p> COM ";

که کلمه DOT در اینجا با فونت تاهوما نشون داده میشه !
در اون مثال قبل همه اینها واضح هستن ...

یه نکته بی ربط دیگه : برای تعریف یک XML Object باید از کلمه XML با حروف بزرگ استفاده کنید .

***UNIQUE***

Active Member
ممنون از توجهتون
اما شما نگفتید کاری که من میخوام برای تغییر رنگ عنصر آرایه میشه انجام داد یا نه ؟
-----------------------------
ببخشید- یادم رفت بذارم -
3 تا فایل Text رو ذاشتم .الان دیگه فایل رو ببینید با توضیحات بالا احتمالا" منظورم رو متوجه میشید
لطفا" راهنمایی کنید .خیلی کارم گیره این مورد است .
با تشکر

پیوست ها

• Fix.txt
    5 بایت · بازدیدها: 4
  • Problem.txt
    5 بایت · بازدیدها: 4
  • Text.txt
    213 بایت · بازدیدها: 4

***UNIQUE***

Active Member
کسی نمیدونه )):
نمیشه که هیچ راهی نداشته باشه!
لطفا" یکی از اساتید یه مقدار فوری راهنمایی کنه):

خوب اگه استایل CSS رو این شکلی تعیین کنید خوب متنی که با این استایل نمایش داده میشه رنگ #ff9966 رو به خودش می گیره
کد:
.name {
font-family: Tahoma;
color : #ff9933
}
و شما باید برای حالات مختلف استایل های متفاوتی در نظر بگیرید

Security9776

Active Member
سلام ،
من تمام راه هایی که به ذهنم می رسید رو تست کردم . حتی اون تغییر رنگ یک قسمت از آرایه رو . مشکل از راست به چپ نوشتن هست و ماکرومدیا هنوز اون رو ساپورت نمی کنه .
روش html هم اولین روشی بود که تست کردم و جواب نداد .

من که چیز دیگه ای به نظرم نمی رسه . البته باید یک راهی داشته باشه .

موفق باشید ، محسن

***UNIQUE***

Active Member
سلام
-----------------------
جناب ابراهیمیان از راهنماییتون ممنونم
-----------------------

یه سوال دیگه اینکه جناب amir_s الان متنی که بهش این فونت را با کد css نسبت دادن مشخص است.(یه متن ثابت است).اگر مشخص نباشه متن چیه و در طول برنامه متنی که باید رنگش تغییر کنه مشخص بشه این Style رو چطوری براش تعیین میکنید؟
-----------------------
اگه لطف کنید برای سوال بالا هم راهنمایی کنید من تست میکنم اما فکر نمیکنم با کد css هم مشکلش حل شه .
ممنون میشم شما فایل بالا رو ببینید اگر فرصت دارید لطف کنید یه تست بکنید .ببینید اصلا" متوجه میشید مشکلش چیه که اینجوری میشه ؟؟ چون من نفهمیدم حتی اشکال کار کجاست و یه مورد دیگه اینکه فقط برای منتنهای فارسی اینجوری ! اگر متن انگلیسی باشه این مشکل براش پیش نمیاد!

***UNIQUE***

Active Member
یعنی شما میگید مشکل از اینجاست که RighttoLeft تعریف کردیم ؟!
جناب Security فکر نمیکنم مشکل از اینجا باشه چون در حالتهای دیگه هم کار نمیکنه !
وقتی رنگ عوض میهش اینجوری میشه دیگه.درسته؟ حالا اگه رنگ کل خط رو سبز کنید همه کلمات میرن سرجاشون!
عجب مشکلی شدا ؟؟!!
---------------------------------
راستی شما چه جوری رنگ یه قسمت آرایه رو تغییر میدید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

MnavidM

Active Member
سلام.

من فایل .fla رو ندیدم اما وقتی مطالب رو خودنم یه چیزی به نظرم رسید .

شما می تونید از 2 تا label استفاده کنید .

یکی برای کلمه اول و دومی برای بقیه کلمات .

حالا برای اینکه مکان label دوم هم درست باشه (یعنی به نظر بیاد که یک label هست و کلمات رو هم نیفته) ؛ شما می تونید len کلمه اول رو بگید و بعد _x اون label دوم اضافش کنید .

موفق باشید.
نوید.

***UNIQUE***

Active Member
سلام
از راهنماییتون ممنونم
با راهی که شما میگید اگر هم مشکل حل بشه فقط برای کلمه اول حل میشه یعنی از لمه دوم به بعد باز هم کلمات همین مشکل رو پیدا میکنن .
اصلا" چطوری میتونم تعریف کنم که TextInput به صورت Dynamic به تعداد کلمات متنم تولید بشه .یعنی هر کلمه یه TextInput داشه باشه ؟
میشه اینکارو کرد ؟اصلا" آیا این کار تو حجم فایل خیلی تاثیر داره ؟؟

MnavidM

Active Member
1- ----------------

چرا مشکل پیش میاد برای بقیه کلمات ؟؟؟؟

مگه شما فقط نمی خواید رنگ کلمه اول رو تغییر بدید ؟؟؟؟؟ بقیه متن مشکلی پیدا نمیکنه ....

2- ----------------

برای این کار یه تیکه برنامه می نویسید که بیاد اول متن رو به کلمات تبدیل کنه و بعد هر کلمه رو در یک آرایه قرار بده (فکر کنم قبلا همچین کاری کردید) .

حالا میاد با دستور duplicate و یا روش های دیگه هر چند تا label خواستید ایجاد می کنید ؛ بقیه کار هم که معلومه .

برای استفاده از duplicate یا از Help خود فلش استفاده کنید یا می تونید این سایت رو ببینید .

***UNIQUE***

Active Member
سلام
نه من نمیخوام فقط رنگ کلمه اول رو تغییر بدم .بالا توضیح داده بودم و نمونه رو هم گذاشته بودم که میخوام کاربر متن TextBox1 رو در TextBox2 تایپ کنه و هر کلمه ای که در TextBox2 تایپ میشه و با متن TextBox1 مطابقت داره رنگ اون کلمه در TextBox2 عوض شه .یعنی با تایپ هر کلمه از متن رنگش عوض میشه و به این ترتیب تا آخر کار رنگ همه متن عوض میشه نه فقط رنگ کلمه اول.
Duplicate رو بلدم .راهی که شما گفتید رو تست میکنم .
ممنونم از توجهتون
فقط چون این همه Label Duplicate میشه ولی از بین نمیره .اینکار سرعت اجرا رو پایین نمیاره ؟
یعنی برای این سوال هیچ راه بهتری وجود نداره؟!!!

MnavidM

Active Member
***UNIQUE*** گفت:
سلام
نه من نمیخوام فقط رنگ کلمه اول رو تغییر بدم .بالا توضیح داده بودم و نمونه رو هم گذاشته بودم که میخوام کاربر متن TextBox1 رو در TextBox2 تایپ کنه و هر کلمه ای که در TextBox2 تایپ میشه و با متن TextBox1 مطابقت داره رنگ اون کلمه در TextBox2 عوض شه .یعنی با تایپ هر کلمه از متن رنگش عوض میشه و به این ترتیب تا آخر کار رنگ همه متن عوض میشه نه فقط رنگ کلمه اول.
Duplicate رو بلدم .راهی که شما گفتید رو تست میکنم .
ممنونم از توجهتون
فقط چون این همه Label Duplicate میشه ولی از بین نمیره .اینکار سرعت اجرا رو پایین نمیاره ؟
یعنی برای این سوال هیچ راه بهتری وجود نداره؟!!!
فکر نکنم سرعت رو پایین بیاره .

الآن هم فلش جلو دستم نیست ؛ اگه راه بهتری به ذهنم رسید ؛ مطرح میکنم .

MnavidM

Active Member
***UNIQUE*** گفت:
ممنونم از راهنماییتون
امتحان میکنم.نتیجه اش رو اینجا میذارم
سلام.

خواهش میکنم .

راستی اگر نیاز داشتید اون Label ها را حذف کنید ، فکر کنم با دستور delete یا destory بتونید حذفشون کنید .

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا