Fa تغییر رزولوشن مانیتور

batcompany

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان راستش من با یه مشکلی برخورد کردم و نمی دونم که چیکار کنم ، مشکلم اینه که برای برنامه ای که دارم استفاده می کنم باید حتما رزولوشن کامپیوتر روی 800 در 600 تنظیم باشه البته من با یکی از پلاگین های توی همین سایت که مال یکی از بچه ها بود کار کردم و برای برگردوندن به حالت قبل هم از ریختن رزولوشن اصلی توی رجیستری استفاده کردم اما یه مشکل اساسی که داره اینه که روی ویندوزهای 64 بیتی رزلوشن عوض نمیشه و پلاگین کار نمی کنه ، راستش اسم پلاگین هم یادم نیست ، کسی از دوستان می تونه پلاگینی معرفی کنه که با سیستم 32 و 64 بیتی سازگار باشه ممنون می شم

BlueMMB

Well-Known Member
سلا م .

دوست عزیز برای تغییر رزولوشن می تونید از تنظیمات خود برنامه کمک بگیرید . اگه اشتباه نکنم تو قسمت Project Properties . امتحانش کنین !

batcompany

New Member
با سلام
دوست من فکر کنم منظور من را درست متوجه نشدید ، بزارید یه جور دیگه منظور خودمو بیان کنم ، فرض کنید رزولوشن کامپیوتر ما مثلا روی 1280 در 800 تنظیمه و برنامه ای که ساختیم توی تنظیمان بیلدر اونو روی 800 در 600 پیج هامونو درست کردیم ، حالا کاری که من می خوام انجام بدم اینه که با اجرای فایل اتوران بیلدرم رزولوشن از 1280 در 800 به 800 در 600 تنظیم بشه بصورت اتومات و زمانیکه exit بیلدر رو می زنیم دوباره رزولوشن به حالت قبل یعنی به 1280 در 800 برگردد ، همین . ممنون می شم یه پلاگینی معرفی کنید که با سیستم های 64 بیتی هم سازگار باشه

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

خب دوست عزیز منم برای همین مورد جواب دادم . ( البته اسمش رو اشتباه نوشته بودم:)) . اینکار رو بکنین :

1 - منوی Project
2 - آیتم ProjectSetting
3 - فریم DisplayResolution
4 - چک باکس TryToChangeTo
5 - اندازه مورد نظر

همین . بعد اجراش کنین ببینین همون چیزی هست که میخواین یا نه ؟

موفق باشین .

batcompany

New Member
آقا نوکرتم به مولامن اصلا اینو بلد نبودم و نمی دونستم با خود بیلدر میشه به هرحال دمت گرم

rasool_jelve

Active Member
تغییر ریزولسن در انوپلی مدیا استادیو

آقا نوکرتم به مولامن اصلا اینو بلد نبودم و نمی دونستم با خود بیلدر میشه به هرحال دمت گرم

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید عزیز

آقا من همچین مشکلی رو در نرم افزار اتوپلی مدیا استادیو دارم
اما مثل بیلدر همچین گزینه ای نداره تو همه سایتای ایرانی هم سرچ کردم که این مشکل رو حل کنم ولی سایتی براش فروم نداره و یه دونه هم اون هم وسوسه که منسجم نیست

تو سایتای خارجی هم رفتم و چیزی متوجه نشدم

حالا از شما دوستان میخام کسانی که با این برنامه کار کردن و این مشکلشون رو قبلا حل کردن من رو هم راهنمایی کنن

میدونم اینجا فروم برنامه بیلدر هست ولی ناچارا اینجا نوشتم گ

ممنون از راهنماییتون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
شما از پلاگین MiscY میتونید برای تغییر رزولیشن استفاده کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اینجا انجمن بیلدر هست و چیزی برای اتوپلی وجود نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا