Fa تغییر در کلیدهای رجیستری

mohamadarab

Active Member
سلام دوستان..
من داخل پروژم از پلاگین Tree برای ایجاد منوی درختی استفاده کردم..اما مشکلی که داشتم و هنوز هم پابرجاست این هست که اگه زبان ویندوز فارسی نباشه ،کلماتی که داخل منوی درختی هست به هم میریزه(اگه کلماتی که می نویسیم فارسی باشه)یعنی کلا با فارسی مشکل داره.
حالا یه راه حل دارم اونم اینکه اینجور که من پرس و جو کردم وقتی زبان ویندوز رو عوض می کنیم ،تغییری در رجیستری انجام میشه..
حالا نمیدونم که این تغییر در کدوم کلید رجیستری هست و چه جوری تغییرش بدم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید..
به نظرم با اعمال این تغییر در ابتدای برنامه مشکل فارسی حل بشه..
:rose::rose:

فکر نمی کنم این مورد توی رجیستری ذخیره بشه ... اما فقط تونستم این ها رو پیدا کنم . تست کنید ضرر نداره.
hkey_local_machine\system\controlset001\control\keyboard layouts\00000429\layout text=persian
hkey_local_machine\system\controlset002\control\keyboard layouts\00000429\layout text=persian
hkey_local_machine\system\currentcontrolset\control\keyboard layouts\00000429\layout text=persian

splinter cell

Well-Known Member
با سلام
به نظرم میرسه بشه از فونتهایی که اسکریپت وسترن دارند استفاده کرد(مثل فونتهای فارسی نویسهای مریم و...) اونها دیگه به زبان سیستم کاری ندارند. امتحانش ضرر نداره(چون خودم تاحالا تست نکردم عرض میکنم)

می تونید با تغییر Persian به English اون رو به انگیسی تبدیل کنید... Explorer.exe هم باید بعد از تقییر Reset بشه (Reload بشه)
البته ممکنه که فقط در Win7 کار کنه ... برای xp تست نکردم

mohamadarab

Active Member
ممونون از راهنمایی هاتون دوستان..
من تمامی فونت ها رو تست کردم ولی متأسفانه این مشکلی هست که بیلدر با زبان فارسی داره....
..
آقا احسان منظورت رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدی؟
..
ممنون:rose:

mohamadarab

Active Member
اینکه به اینگلیسی تبدیل بشه وexplorer.exe بعد تغییر reset بشه؟
ممنون!!!!!

Rezvani Soft

Active Member
نصب زبان فارسی در رایانه فقط از طریق کنترل پنل صورت میگیرد که نیازمند کپی شدن چند فایل از پوشه
i386
ویندوز میباشد.
و با استفاده از ترفند های ریجستری نمیتوان مشکل زبان فارسی را رفع کرد.
شما باید با یکی از کلید های ریجستری که جناب آقای

ehsan_starlight

معرفی کردند چک کنید که آیا زبان فارسی بر روی سیستم نصب است یا خیر در این صورت از کاربر درخواست کنید تا زبان فارسی را بر روی سیستم نصب کند.

و در صورتی که امکان پذیر است میتوانید متن را به عکس تبدیل نمایید که ولی این در مورد منوی درختی امکان پذیر نیست.

یک راه دیگه هم وجود داره .و استفاده از برنامه های مدیریت نصب است به این صورت که قبل از نصب زبان مورد نظر سیستم را اسکن کرده و بعد از نصب زبان مورد نظر به شما میگوید که کدام مسیر ها در ریجستری و کدام فایل ها به سیستم افزوده شده. در این صورت میتوانید فایل ها و شاخه های ریجستری را به صورت یک پکیج در آورده و آن را نصب کنید.
که البته خیلی وقت گیر است.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
حتی شرکت های بزرگ هم وقتی محصولاتشون نیاز به چیزهای وابسته داشته باشه، در حین نصب اون ها رو نصب می کنند. از نظر من بهترین کار این هست که با پلاگین هایی که هست ابتدا از صحت نصب بودن زبان فارسی آگاه بشین و بر اساس اون یه پیام جهت نصب بدین.

اینکه زبان فارسی نصب نباشه و با محدودیت های بیلدر و آنتی ویروس ها و در نظر گرفتن تمام سیستم عامل های ویندوز قصد داشته باشین زبان رو اتوماتیک نصب کنید از نظر من غیر استاندارد هست و جالب نیست.

در Windows 7 تمام پکهای زبان در هنگام نصب ویندوز نصب میشوند و بعد از نصب دیگر نیازی به این نیست که DVD ویندوز را دوباره در DVD Rw قرار دهیم .

در ضمن او مقدار رشته ای که تو رجیستری ذخیره می شه ، برای اینکه بتوان فهمید چه زبانی انتخواب هست .
در مورد Explorer.exe هم میتوانید از فرامین dos استفاده کنید.منظورم اینه که اون رو یه بار بسته و باز کنید تا تغییرات اعمال بشه و نیازی به Reset ویندوز نباشه

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در Windows 7 تمام پکهای زبان در هنگام نصب ویندوز نصب میشوند و بعد از نصب دیگر نیازی به این نیست که DVD ویندوز را دوباره در DVD Rw قرار دهیم .
خوب در ویندوز XP چطور؟
در ضمن او مقدار رشته ای که تو رجیستری ذخیره می شه ، برای اینکه بتوان فهمید چه زبانی انتخواب هست .
از کلیدهایی که شما قرار دادین نمیشه فهمید که چه زبانی در حال انتخاب هست و تنها کارایی که میتونه داشته باشه متوجه شدن از نصب بودن یا نبودن زبان فارسی هست.
در مورد Explorer.exe هم میتوانید از فرامین dos استفاده کنید.منظورم اینه که اون رو یه بار بسته و باز کنید تا تغییرات اعمال بشه و نیازی به Reset ویندوز نباشه
شما بعد از نصب زبان فارسی یکبار اینکار انجام بدین متوجه میشین که این اعمال تغییرات انجام نمیشه.
در کل میشه یک کارهایی کرد یعنی پلاگینی ساخت که اشیائی رو که بی نیاز به Unicode هستن رو روی فرم ایجاد کنه مانند Label و Edit و ....

آخرین ویرایش:

mohamadarab

Active Member
پس با توجه به تغییراتی که توی رجیستری صورت می گیره فقط نصب بودن یا نبودن زبان فارسی رو می شه بررسی کرد..
برای ویندوز xp به کاربر پیام داده میشه که فایل رو نصب کنه..ولی برای ویندوز 7 که نیاز به کپی نداره چی؟
..
باری چک کدرن نوع ویندوز و اینکه زبان فارسی نصب هست یا نه از چه پلاگینی باید استفاده کنم؟
ممنون اگه پلاگین ها رو قرار بدید..
ممنون از راهنمایی هاتون...:rose:

میتونید برای شناسایی نوع ویندوز از این کد استفاده کنید:
PHP:
var$=WinVer()
If (var$='5.01.2600') Then
Os$='Windows XP'
Else
Os$='Windows 7 Or Vista'
End

mohamadarab

Active Member
الان با تشخیص نوع ویندوز،برای ویندوزxp دستور داده میشه که فایل مورد نظر کپی بشه...
اما چندتا سوال:
اول اینکه این فایل رو اگه قراره بطور پنهانی کپی بشه کجا باید کپی بشه ؟منظورم توی کدوم قسمت یا فایل هستش؟
بعد اینکه اگه ویندوز 7 بود چی؟فقط روش فارسی کردن ویندوز رو توضیح بدم توی یک قالب مثلا راهنمایی یا به گونه ی دیگه ای..
ممنون اگه در این مورد توضیحاتی بدید..

جدیدترین ارسال ها

بالا