تغییر در منوها و css

دوستان لطفا به من بگید که جطور میتونم پهنای منوها رو کم کنم ؟
این عکس رو ببینید :

ax.JPG

اون خط قرمز که میبینید نشون میده که پهنای منو چقدر بزرگه که نمیخوام اینهمه باشه . میخوام تا ابتدای خط آبی باشه و اون مقدار آبی رنگ هم که کشیدم هم میخوام حذف بشه تا این همه طولانی نباشه .
و بعد هم اینکه میخوام تیتر این منوها که الان در تصویر می بینید (تماس با ما - ب بسم الله - خبرها- سیاسی و ... ) که هست رو بولد کنم و درشت شن . میشه به من بگید چطور در css چی رو باید تغییر بدم ؟
من css رو به پیوست میدم . لطفا دوستان عزیز کمک کنن که من این 2 گزینه که نام بردم رو بتونم درست کنم . کارم بابتش واقعا گیره .ممنون میشم .

پیوست ها

• template_css.zip
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Mr.Steres

Active Member
می تونید توی کلاس منو مقدار Withe رو کم کنید . و اگر عکس هم داره هماهنگ سازیش کنید .

maxpelank

Active Member
با سلام

در صورتی که انلاین کار می کنید و بر روی سایت در صورت تمایل لینک را بگزارید تا مستقیما بگم چی کار کنید

ولی با این حال کد های زیر ممکنه به دردتون بخوره :
شما به ماژ<ل منوی مورد نظر رفته و پسوند کلاس اون رو به :
_cmenu
تغییر دهید .
بعد هم فایل استایل زیر را جایگزین قبلی بکنید .
موفق باشید محمد

اگر بعد از این کار عرض درست شد اما تنظیمات دیگر ممنو بهم خورد . شما اون پسوند را برگردانید به قبل و در فایل استنایلی که دادم در خط اخر :
moduletable_cmenu
را به جای_cmenu به پسوند قبلی برگردانید درست خواهد شد .

موفق باشید .

پیوست ها

• template_css_maxpelank.zip
    2.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
با سلام

در صورتی که انلاین کار می کنید و بر روی سایت در صورت تمایل لینک را بگزارید تا مستقیما بگم چی کار کنید

ولی با این حال کد های زیر ممکنه به دردتون بخوره :
شما به ماژ<ل منوی مورد نظر رفته و پسوند کلاس اون رو به :
_cmenu
تغییر دهید .
بعد هم فایل استایل زیر را جایگزین قبلی بکنید .
موفق باشید محمد

اگر بعد از این کار عرض درست شد اما تنظیمات دیگر ممنو بهم خورد . شما اون پسوند را برگردانید به قبل و در فایل استنایلی که دادم در خط اخر :
moduletable_cmenu
را به جای_cmenu به پسوند قبلی برگردانید درست خواهد شد .

موفق باشید .

سلام دوست عزیز و تشکر می کنم از لطفتان
فایلی که دادید درست بود و از این بابت از شما تشکر می کنم .
من کلاس رو همونطور که گفتید تعریف کردم و ذخیره کردم . اما حالا با اینکه پهنا کم شده اما کادر هنوز سرجاش هست .
به این عکس نگاه کنید :

xe.JPG

همونطور که می بینین فایل شما کاملا درست بوده و تغیر ایجاد شده که در این تصویر با عکس قرمز مشخص شده . اما با این اوصاف کادر بقل که با رنگ آبی مشخص کردم هنوز سرجای اولش هست و به سمت قرمز نیامده . میشه بگید چطور میشه این مقدار رو که اضافه هست حذف کرد و در سمت قرمز نهاییش کرد ؟
ممنون میشم

maxpelank

Active Member
با سلام
برای ترمیم اون قسمت باید دید تگ پدری اون از چه عرضی استفاده ئمی کند بعد اون رو به مقداری که می خواهید کاهش دهید .
موفق باشدی محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا