تغییرات فایل 1 تغییر دادن composition seeting کامپوزیت های تو در تو به صورت یکجا

دروپامن

New Member
سلام
دوستان عزیز
وقتی که تو افترافکت کامپوزیشن های تودر تو داریم چه جوری می شه composition seeting همه کامپپوزشن ها رو مثل تنظیمات کامپوزیشنی که مد نظر ماست تغییر داد من نمی خوام یکی یکی این کار رو برای هر کامپوزشن انجام ندم چون تعدادشون خیلی زیاده و می خوام وقتی یکی رو تغییر دادم بقیه هم تنظیماتشون مثل اون بشه :green:

آخرین ویرایش:

samadionline

Well-Known Member
تا اونجا که من اطلاع دارم فکر نکنم بشه همچین کاری کرد. حالا شایدم بشه ما نمی دونیم!!!

دروپامن

New Member
یه سوال دیگه می شه موقع رندر گرفتن یه پروژه ای که فایل های تو در تو داره فقط کامپ اصلی ر وcomposition seeting رو به اون چیزی که می خوایم تغییر بدیم و بقیه کامپ ها با همون تنظیماتی که هست باشه و فقط از کامپ اصلی رندر بگیریم . مثلا کامپ اصلی سایز ntsc و بقیه کامپ ها سایزشون اندازه hd و ما از کامپ اصلی رندر می گیریم و سایز خروجیمون هم پس ntsc است دیگه یا نه ؟!

samadionline

Well-Known Member
افترافکت همون کامپوزیشنی که انتخاب کردی و دکمه رندر رو زدی، رندر میگیره . حالا اگر سایز hd باشه همون hd میگیره . خلاصه هر سایزی .

دروپامن

New Member
یعنی پس همه ی کامپ ها رو نمی خواد یکی یکی تغییر بدم اگه فقط کامپ اصلی رو تغییر همه چی درست می شه دیگه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا