تغییر جاوااسکریت به امبدد

parsbin

Member
سلام
یک سرچ انجین تحت وب هستش که یک دو تا فایل جاوااسکریپت داخلش اینکلود شده.این فایلها یک سری فایلهای جاوااسکریپت از داخل اینترنت مثلا آژاکس گوگل رو دارن فراخونی میکنند یعنی به اینترنت برای اجرا شدن نیاز دارن.
میخوام بدونم اولا کدوم فایلها رو دارن از اینترنت میگیرن که خودم دریافتشون کنم و از روی سرور اینکلودشون کنم و این که دستور اینکلود از روی اینترنت رو هم ازشون حذف کنم.
بعبارتی دیگه نیازی به اینترنت برای اجرا شدن نداشته باشه برنامه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

برنامه از این جا قابل دسترسه
http://qpoit.com/marcofolio_demo/apple_search/

eAmin

Well-Known Member
سلام
تقریبا برای اجرا شدن این اسکریپت، باید از اینترنت استفاده کرد، چون محتوای سرچ شده از طریق Auto complete برای لود شدن نیاز به اینترنت دارن.
به غیر از مورد بالا این سایت با استفاده از google cdn فایلهای مورد نیاز رو بارگذاری میکنه. فایل jsapi خودش بسیاری از فایلهای دیگه رو برای اجرا بارگذاری میکنه که تعدادشون هم کم نیست. شما شاید بتونید تمامی این فایلها رو دانلود و از روی لوکال بارگذاری کنید ولی اینکار یکمی زمانگیر هست و کار راحتی نیست.

parsbin

Member
متشکر
فایلهایی که لود میشن از اینترنت سرور (میزبان سایت) لود میشن یا از اینترنت کاربر استفاده میکنن برای لود شدن؟

eAmin

Well-Known Member
متوجه نشدم.
در هرصورت فایلها باید برای کاربر دانلود بشن، یعنی فایلها از سرور توسط اینترنت کاربر دانلود بشن تا کاربر بتونه اون وبسایت رو اجرا کنه.
این یک اصل هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا