تغییر تب ها به کاراکتر فاصله برای حفظ خوانایی کد

i-php-i

Active Member
وقتی توی یه ادیتور کدهایی می نویسم و این کد رو به یه ادیتور دیگه منتقل می کنم، ترتیب قرار گیری تب ها به هم می ریزه.

لطفا بگید که چطور می تونم تب ها رو به یه تعداد مشخص از کاراکترهای فاصله تبدیل کنم؟

r3001

New Member
فکر میکنم هر تب رو به 4 تا فاصله تغییر بدید.
البتّه کاربرد تب چیز دیگه ای هست. اندازه ی تب به صورت خودکار تغییر میکنه تا سطر های بالا و پایین به صورت منظّمی رو به روی هم قرار بگیرند و نظم و زیبایی کار بالاتر بره و بهتر خونده بشه

Mohammad

Member
داخل notepad کلید های ctrl+h رو بزنید و هر تب رو با تعداد مشخصی از فاصله که مد نظرتون هست جایگزین کنید.

r3001

New Member
البته بهتره از یک ادیتور حرفه ای استفاده کنید. notepad ویندوز یک کاراکتر اضافی در اوّل فایل های UTF-8 ذخیره میکنه که بعداً قالب صفحات رو به هم می ریزه

i-php-i

Active Member
من نتونستم تب ها رو به کاراکتر فاصله تبدیل کنم. از کنترل + h هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.

لطفا بیشتر توضیح بدید.

Mohammad

Member
البته بهتره از یک ادیتور حرفه ای استفاده کنید. notepad ویندوز یک کاراکتر اضافی در اوّل فایل های UTF-8 ذخیره میکنه که بعداً قالب صفحات رو به هم می ریزه
البته منظورم [LTR]Notepadd++[/LTR] بود
من نتونستم تب ها رو به کاراکتر فاصله تبدیل کنم. از کنترل + h هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.

لطفا بیشتر توضیح بدید.

چه مشکلی هست ؟ تب ها به فاصله تبدیل نمیشه یعنی چی ؟

داخل [LTR]notepad++[/LTR] کلید های کنترل + h رو بزنید ، داخل find what یک تب بزنید و داخل replace with یک فاصله بزنید و replace all رو بزنید حله ... :)

i-php-i

Active Member
کلید های کنترل + h رو بزنید ، داخل find what یک تب بزنید و داخل replace with یک فاصله بزنید و replace all رو بزنید حله ... :)
دوست عزیز وقتی تب رو فشار می دم، علامت چشمک زن به یه کادر دیگه می ره. این چیزی که شما می گید امکان پذیر نیست.

Mohammad

Member
خوب داخل NotePad خود ویندوز یک Tab بزنید و اونو با Copy و Paste انتقال بدید به Notepad++

i-php-i

Active Member
یه راه مشخص وجود نداره؟

این روشها در حد ترفند هستن، فکر کنم دریم ویور یه راه حلی برای این مشکل ارائه داده باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا