تغییر از suse به fedora 6

sahama

Member
سلام من تا حالا با سوزه 10 کار می کردم ولی الان فدورا 6 رو نصب کردم چندتا مشکل دارم
1 در سوزه جایی یهست به نام yast2 در فدورا چه چیزی کار اون رو انجام میده
2 در سوزه باقی پارتیشن های هارد حتی ntfs ازطریق یه پوشه در روت در دسترس بود در فدورا 6 چطور میشه اینکار رو کرد
3 در فدورا پس از نصب چطور میشه یه سری نرم افزار رو کم یا زیاد کرد (من جاش رو پیدا نکردم)
4ر سوزه میشهcd های نصب رو روی هارد کپی کرد و با آدرس دهی از اونجا نرم افزار هایی رو که می خواخهیم کم و زیاد کنیم در فدورا چطوری میشه این کار رو کرد
5 فکر میکنم محیط KDE در سوزه امکانات بیشتری داشت آیا این درسته؟

Bayazee

New Member
سلام
yast مخصوص سوسه هست و فدورا یاست نداره !
پارتیشن های غیر لینوکسی رو باید با دستور mount مانت کنی
از بخش add/remove software و دستور های rpm , yum و ...
سوسه تبل پسند تره ! و کاربر رو هم تنبل می کنه . تو سایر سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس باید بعضی کار هارو خودت انجام بدی ! که بهتر می فهمی و یاد می گیری ...

sahama

Member
خوب میشه بگید چطور میشه یه پارتیشن رو مانت کرد فدورا 2 رو که یه بار دیدم خودش این کار رو کرده بود
یکی می گفت که ممکنه فدورا 6 مازوال درایو های NTFS رو نداشته باشه این ماژوال و کلا ماژوال هارو چطوری میشه ایجاد کرد
من خیلی با ابن add/remove کار کردم ولی حتما باید به شبکه اینترنت متصل باشی
کامپیوتر منم به یه لن متصله که همه کامپیتر هاش ویندوزی هستند و یه ورک گروپ تشکیل دادند من هنوز نتونستم با آی پی و جت وی به اینترنت متصل بشم
خوب مگه چه اشکالی داره که با زحمت کمتر کار بیشتری انجام بدیم

tuxworld

New Member
سلام
لینوکسها ماژولهای نوشتن بر روی ntfs رو ندارن چون این پروژه هنوز تموم نشده
می تونین از دستورات زیر برای مانت کردن استفاده کنین
mkdir /home/YOURACCOUNT/drive_c
mount -a /dev/hda1 /home/YOURACCOUNT/drive_c

این بحث خیلی تکراریه بهتر بود قبلا یه سیرچ می کردی
در مورد :
خوب مگه چه اشکالی داره که با زحمت کمتر کار بیشتری انجام بدیم
لذت لینوکس به همین کارکردنهای سخت و دستی اون هست من خودم عاشق صفحه سیاه و سفید کنسول هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا