Fa تغییر ابعاد صفحه

skyblu

Member
من می خواهم صفحه اول با سایز 200*400 بیاید و صفحه دوم با سایز 600*800 بیاید چه کدی بنویسم؟

skyblu

Member
با این کد ،مشکل پروژه ام حل نمی شه .من در پروژه ام دو صفحه دارم ، صفحه اول باید در ابعاد 200*400 باشد و صفخه دوم در ابعاد

800*600باشد .وقتی پروژه را اجرا می کنم باید صفحه دوم 200 ms بعد از صفحه اول بیاید من باید چه کدی بنویسیم که صفحه دوم با

چنین ابعادی بعد از صفحه اول، با این فاصله زمانی بیاییذ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد صفحه ی اول (در Page Start):
کد:
[color=#000090][b]SysCommand[/b][/color]("ResizeWindow","[color=#ff0000]200[/color],400") 
[color=#000090][b]SysCommand[/b][/color]("CenterWindow","") 
[color=#000090][b]PageTimer[/b][/color]("[color=#ff0000]200[/color]","")

کد صفحه ی دوم (در Page Start):
کد:
[color=#000090][b]SysCommand[/b][/color]("ResizeWindow","[color=#ff0000]800[/color],600") 
[color=#000090][b]SysCommand[/b][/color]("CenterWindow","")

skyblu

Member
حالا من می خواهم صفحه اول با یک Transition خاصی بیاید مثلا burning image ، بیاید چه کدی بنویسم؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
Transition ها در تنظیمات مربوط به هر صفحه تعیین میشن و با استفاده از کدنویسی نمیشه اونها رو تغییر داد.
در تنظیمات هر صفحه بخشی وجود داره که مربوط به Transition صفحه هست.

skyblu

Member
این را می دانم ، من می خواهم صفحه اول با یک حرکت خاصی بیاید در Transition صفحه اول تنظیم کردم اما اتفاقی نیوفتاد انگار صفحه دوم با این transition آمد چه کنم ؟

mbsa

Active Member
سلام
در قسمت اسکریپت page start کد
PHP:
PrevPage("")
را قرار بدید و transition دلخواه را در صفحه ی اول ست کنید . صفحه ی اول با افکت انتخابی باز می شود.

im110

Member
امکان اینکه رو یه تاتون کلیک کنیم یه پیج حالت کشویی یه هر حالت دیگه ای از کنار پروژه بیرون بیاد هست ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا