Fa تغییر آدرس شاخه Embedded از temp به physical memory

آیا راه بهتری هم هست؟

• 2

رای: 0 0.0%
  • 3

• 4

• مجموع رای دهندگان
    1
  • نظرسنجی بسته .

redstar_o2

New Member
من میخواهم فیلمی را که load می کنم در شاخه temp\mmbplayer ظاهر نشه.چراکه برای ساختن این فیلم زحمت کشیدم نمی خواهم بسادگی کپی شود.حتی وقتی آن را Embed می کنم در موقع اجرای فایل، فیلم به داخل شاخه temp کپی می شود:((((helllllpppppppppppppppp:sad:فکر برنامه آشامپو و snagit رو هم کردماااا

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
حجم فیلمتون چقدر هست؟
اگر حجمش زیاد باشه کاریش نمیشه کرد که دسترسی بهش نباشه.(یعنی راه پایین جواب میده ولی یکم منطقی نیست!)

اگر حجمش کم باشه، میتونید با پلاگین feyo اون رو با رمز كد کنید و بعد توی برنامه استفاده کنید و برای حفاظت از رمز استفاده شده در سورس برنامتون هم از پلاگین آریانا استفاده کنید.

در مورد تغییر اون مسیر هم میشه تغییرش داد به جاهای دیگه سیستم مثل C:\WINDOWS\Temp و يا توي خوى فايل به روشی ذخیرش کرد که توی temp کپی نشه و از همونجا خونده بشه
ولی هیچ کدوم امنیتی رو برای فایلتون به همراه نمیاره و به راحتی قابل استخراج هست

silvercover

کاربر متخصص
همه راه ها به کنار. میشه از فیلمی که پخش میشه با نرم افزارهای فیلمبرداری از صفحه به راحتی فیلم گرفت. راه خیلی ساده ای هم هست. بنابراین سعی کنید یه گوشه از فیلم، اطلاعاتی از سازنده درج کنید.

redstar_o2

New Member
tanx alot

خیلی ممنون از پاسخهاتون.فیلمشو 1کار کردم که صفحه به صفحه نشه کپیش کرد.از پلاگین fyio هم استفاده کردم ولی اون هم برای Decrypt کردن فایل، 1 آدرس می خواد که خوب براحتی قابل شناسایی هست.فکر کردم اگه میشد آدرس extract رو حافظه رم کامپوتر داد این مشکل حل می شد.نه؟ فکنم آخر باید اسم سازندرو وسط فیلم بیارم عین تپش تیوی:wink: اصلا ازین کار خوشم نمیاد

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
فکر کردم اگه میشد آدرس extract رو حافظه رم کامپوتر داد این مشکل حل می شد.نه؟
امکان استخراج اطلاعات روی رم در بیلدر وجود نداره اگر این امکان توسط یکی از پلاگینها ممکن باشه شی Video بیلدر امکان خوندن فیلم رو از رم نداره پس بهتره در بیلدر با همون مواردی که جناب m javad و Silvercover اشاره کردن اکتفا کنید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا