تغییر آدرس تعداد زیادی لینک باهم

binahayat

Active Member
من یک کتاب از اینترنت گرفتم که می خواه بصورت آف لاین کار دهد اما بیش از هزار ریفرنس دارد که لینک هایش خراب شده و تغییر یک یکی آنها مشکل است آیا راهی است که تما لینک ها را نشان بدهد و قسمتی از آدرس آن را با آدرس جدید جایگزین کند

شدنش که میشه. فقط توضیح بیشتر بده که :
آیا در تمام این صفحه ها فقط یک آدرس خاص هست که باید جایگزین بشه؟
این آدرسها نسبی ان یا مطلق؟

binahayat

Active Member
عالم زاده گفت:
شدنش که میشه. فقط توضیح بیشتر بده که :
آیا در تمام این صفحه ها فقط یک آدرس خاص هست که باید جایگزین بشه؟
این آدرسها نسبی ان یا مطلق؟
من می خوام تمام مسیر را تا اسم فایل مقصد پاک کنم

حداقل 2 راه وجود داره:

یکیش اینه که با یک برنامه ای مثلا VB کل فایلها یکی یکی خونده بشه (مسلما بصورت خودکار) و هر جا که به تگ مربوطه رسید مقدارش اصلاح بشه یعنی بخش مسیرش حذف بشه و فقط اسم فایل باقی بمونه. این مستلزم اینه که هم برنامه نویسی بلد باشی هم تگها رو بشناسی هم با regular expressionها آشنا باشی.

راه دیگه اش اینه که همینکار رو با یک صفحه asp یا php انجام بدی. البته در این حالت هم باید با regular expressionها کار کنی.

این 2 تا راه خاصیتش به اینه که یکبار که انجام بدی فایلهات درست میشن. البته در هر دو روش میتونی جور دیگه هم عمل کنی باینصورت که وقتی مسیر رو خوندی فایل رو در مسیر درستش قرار بدی یعنی دایرکتوریهاش دوباره ساخته بشه و هر فایل بره تو همون دایرکتوری که باید میبوده. این روش از نظر کدنویسی یک کمی سختتره ولی کار تمیزی از آب درمیاد.

nanofarda

Member
با سلام
اگر منظورتون رو درست فهميده باشم و فايل شما متني باشه مي تونيد متنتون رو توي Front Page بياريد
Ctrl + F رو بزنيد
توي زبونه ي Replace هر متني رو مي تونيد به جاي متن ديگه جايگزين كنين
ضمنا اين مسئله به نظر من جاش اينجا نيست و ربطي به Front Page نداره

اگر فقط یک فایل باشه و بخش مسیر در همه لینکها هم یکسان باشه یا حداقل تعداد حالتهاش کم باشه این راه حل بالا خیلی خوبه.

ولی اگر این لینکها در تعداد زیادی فایل باشه یا تنوع مسیرها زیاد باشه خیلی وقتگیره

جدیدترین ارسال ها

بالا