مسائل خیلی زیادی در رابطه با تطبیق رنگ طراحی شده در مانیتور و رنگ های پس از چاپ وجود داره که من به چند تا از مهمترین ها اشاره میکنم:
1- مانیتور شما هنگام طراحی باید کالیبره باشه. کالیبره کردن مانیتور رو قبلا در انجمن توضیح دادیم. به این صورت که شما یک جدول رنگ
از چاپخونه ای که باهاش کار میکنید بگیرید و رنگها و نور و کنتراست و آلفا و ... مانیتور رو اونقدر کم و زیاد کنید تا رنگهای داخل مانیتور به
شبیه ترین حالت ممکن با رنگ های چاپی باشن. البته این رو هم اضافه کنم که هر چقدر هم که یک مانیتور کالیبره باشه ، بازم یک اختلاف
جزئی با رنگ های چاپی خواهد داشت. به این دلیل که شما در مانیتور رنگ ها رو با استفاده از نور میبینید ولی در چاپ با استفاده از مواد.
به همین دلیل اختلاف جزئی بین رنگ چاپی و رنگ داخل مانیتور اجتناب ناپذیر هست که ما با استفاده از کالیبره کردن سعی میکنیم این
اختلاف را به کمترین حالت ممکن برسونیم.
2- در مورد انتخاب رنگ همونطوری که دوستمون هم اشاره کردن اول باید یک سری اصول رو مثل انتخاب رزلوشن 300 dpi یا مد رنگی CMYK
رو رعایت کنید و در ثانی سعی کنید که رنگ هاتون رو با استفاده از کدهای CMYK انتخاب کنید و بصورت دستی انتخاب نکنید. به این صورت
که مثلا اگر قصد استفاده از رنگ زرد رو دارید بجای اینکه Color Picker رو داخل پالت رنگ جابجا کنید تا رنگ زرد انتخاب بشه ، کد CMYK رنگ
زرد رو که C=0 , M=0 , Y=100 , K=0 هست رو وارد کنید. اینطوری مطمئن خواهید بود که حتی اگر مانیتور شما به صورت کامل کالیبره
نباشه ، ولی رنگ انتخاب شده زرد خالص هست و اشکالی در چاپ پیش نمیاد. جدول کامل کدهای CMYK هم که توی اینترنت بسیار زیاد
هست و با یه سرچ ساده میتونید کد CMYK تمام رنگها رو پیدا کنید.
3- در مورد جنس کاغذ هم بستگی به پرینتر شما داره که چه نوع کاغذهایی رو ساپورت کنه. ولی در حالت کلی شما روی هر نوع جنس
کاغذی با هر نوع وزن و گراماژِی میتونید چاپ کنید.
4- در مورد پیکسل پیکسل شدن هم همونطوری که دوستمون اشاره کردن اگر کار شما 300 dpi باشه و از عکس های بی کیفیت و کوچیک
توی کار استفاده نکنید مطمئن باشید که بهترین کیفیت رو خواهید داشت. به هیچ عنوان یک عکس کوچیک رو توی کار بزرگ نکنید. چون
ممکنه توی مانیتور شما اون عکسی که بزرگ کردید رو باکیفیت ببینید ولی هنگام چاپ کار رنجه میشه.
موفق باشید.