تغییرات بر روی براش

amirreza_13

New Member
با سلام

لطفا عکس های زیر را نگاه کنید !

Brushes___Curves_by_Juicy94.jpg

Vector_Flower_Brushes_by_Yasny_chan.jpg

6f5gvo3.png

کسی میدونه چه طور براش ها این شکلی شده .

منظورم اون تلفیق رنگها در براش ها هستش !

من سعی کردم با گرادینت این کارو بکنم . اول به وسیله magic wand براش رو انتخاب کردم و بعد گرادینت دادم اما بهد دادن گرادینت کیفیت براش به شدت پایین اومد !

اگر توضیح دیگری هم برای کار روی براش ها وجود داره ممنون میشم اگه بگید .

مرسی .

AhadGD

Well-Known Member
ببین دوست من اول براشتو توی یه لایه جدید ایجاد کن بعد توی یه لایه بالاتر از لایه براشت اون گرادینتی که می خوای براشت داشته باشه رو ایجاد کن تا لایت پر بشه بعد مد لایه گرادینت رو تغیر بده تا اون چیزی که میخوای درست بشه امیدوارم متوجه شده باشی...
موفق باشی
بای

alionline1366

Active Member
درسته روست من حتی میتونی براشتو که تو لایه جدید زدی با استفاده از گزینه blending و تنظیمات اون گرادینت بدی اونجوری هم کیفیت پائین نمیاد

galagoola

Active Member
در مورده اولی .... یه گرادینته رویه مسیر
در مورده دومی .... چند تا مسیره و چندتا گرادینته مختلف روی مسیرها
در مورده سومی... در این کار نه تنها از گرادینت استفاده شده بلکه از چندین لایه و چندین افکت مختلف هم استفاده شده
تقریبن کاره وقت گیر و پر زحمتیه با فوتوشاپ از اینا ساختن.... البته ارزشش رو داره
ضمنن شارپ بودنه این کارها فقط در محیط رنگیه rgb امکان پذیره
فلن

amirreza_13

New Member
ببین دوست من اول براشتو توی یه لایه جدید ایجاد کن بعد توی یه لایه بالاتر از لایه براشت اون گرادینتی که می خوای براشت داشته باشه رو ایجاد کن تا لایت پر بشه بعد مد لایه گرادینت رو تغیر بده تا اون چیزی که میخوای درست بشه امیدوارم متوجه شده باشی...
موفق باشی
بای

مرسی از احد عزیز همچنین علی و گالاگولا .

احد جان هرچی گفتی رو فهمیدم فقط منظورت از آخرش که گفتی مد لایه گرادینت رو تغییر بده متوجه نشدم .

شرمنده به خدا آی کیوم پایینه دیگه :)

البته که تازه کارم .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسی از احد عزیز همچنین علی و گالاگولا .

احد جان هرچی گفتی رو فهمیدم فقط منظورت از آخرش که گفتی مد لایه گرادینت رو تغییر بده متوجه نشدم .

شرمنده به خدا آی کیوم پایینه دیگه :)

البته که تازه کارم .

تو پالت Layers (همون جایی که لایه هات قرار دارن) یه منو وجود داره که انواع Mode ها رو قرار داده. مثل Overly یا Multiply یا Normal و ... که شما باید مد لایه رو روی یکی از اینا قرار بدی تا تغییرات رو متوجه بشی. گمونم روی Overly بهترین نتیجه رو بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا