hosienmax100
3D Artist
سلام
امیدوارم همگی خوب باشند /
بچه ها اگر توجه کرده باشید میبینید مدتیه انجمن های سه بعدی خیلی خلوت و اگر هم TOPic زده میشه زیاد
استقبال نمیشه ازش /البته دلایلی دیگه ایی هم هست که مدنظر نیست در اینجا ....
الان دیگه تقریبآ تفاوت میان نرم افزار ها قابل احساس نیست و اون تعصب و تکرر باری سافت ها نیست به اون صورت بین کاربرا ینی همه ی نرم افزار در کنار هم مورد استفاده هستند ..
نظر من اینه ما باید کم کم از حالت جدا گونه در بیایم و تقریبآ خلاصه کنیم انجمن ها رو »:انجمن گرافیک سه بعدی
و خیلی از بخش ها رو کاملا برداریم مثله زبراش ..مایا ..مکس .......
و کلی تر حرف بزنیم این رو در سایت خوب p30 ببنید :
در واقع کلیت حرف من اینه بهتر ما هم مشابه این باشیم ما هم TOPIC های ارزشمندی داریم که خیلی خوب مبشه در کنار هم داشته باشیم به صورت :مهم
این یه سری مزیت داره :
همه کنار هم هستیم جدا سازی نشده /زود به جواب میرسند بچه ها حین داشتن مشکل /
بحث ها خیلی تخصصی میشن
کنترل و چک کردن انجمن برا همه مون راحت تر میشه .
تیم مدیریت(ایمان ) هم کارش راحت تر میشه و نیاز نیست با یان سرعت مزخرف تو ایران بخواد این همه ...
و کلی مزیت دیگه که بچه ها حتمآ بهش اشاره میکنند اگر با من موافق باشند /
البته منظور این نیست که ما عین این سایت عمل کنیم دقیقآ میتونیم با همفکری یه چیز شاخ درست کنیم
یه خواهشی دارم اینه که دوستان همه نظرشونو بگن تا روش بحث کنیم ..
راستی من با ماندانا صحبت کردم ایشون نظر شما و مدیر رو برا اجرا لازم داره اصلشم همینه /
با تشکر
امیدوارم همگی خوب باشند /
بچه ها اگر توجه کرده باشید میبینید مدتیه انجمن های سه بعدی خیلی خلوت و اگر هم TOPic زده میشه زیاد
استقبال نمیشه ازش /البته دلایلی دیگه ایی هم هست که مدنظر نیست در اینجا ....
الان دیگه تقریبآ تفاوت میان نرم افزار ها قابل احساس نیست و اون تعصب و تکرر باری سافت ها نیست به اون صورت بین کاربرا ینی همه ی نرم افزار در کنار هم مورد استفاده هستند ..
نظر من اینه ما باید کم کم از حالت جدا گونه در بیایم و تقریبآ خلاصه کنیم انجمن ها رو »:انجمن گرافیک سه بعدی
و خیلی از بخش ها رو کاملا برداریم مثله زبراش ..مایا ..مکس .......
و کلی تر حرف بزنیم این رو در سایت خوب p30 ببنید :

در واقع کلیت حرف من اینه بهتر ما هم مشابه این باشیم ما هم TOPIC های ارزشمندی داریم که خیلی خوب مبشه در کنار هم داشته باشیم به صورت :مهم
این یه سری مزیت داره :
همه کنار هم هستیم جدا سازی نشده /زود به جواب میرسند بچه ها حین داشتن مشکل /
بحث ها خیلی تخصصی میشن
کنترل و چک کردن انجمن برا همه مون راحت تر میشه .
تیم مدیریت(ایمان ) هم کارش راحت تر میشه و نیاز نیست با یان سرعت مزخرف تو ایران بخواد این همه ...
و کلی مزیت دیگه که بچه ها حتمآ بهش اشاره میکنند اگر با من موافق باشند /
البته منظور این نیست که ما عین این سایت عمل کنیم دقیقآ میتونیم با همفکری یه چیز شاخ درست کنیم
یه خواهشی دارم اینه که دوستان همه نظرشونو بگن تا روش بحث کنیم ..
راستی من با ماندانا صحبت کردم ایشون نظر شما و مدیر رو برا اجرا لازم داره اصلشم همینه /
با تشکر