تغیر ip در وی بی 6

sc-me

Member
سلام
من میخوام وقتی تو اینترنت هستم هی ip سیستممو عوض کنم .
آیا کدی هست که این کارو بکنه؟​

the_king

مدیرکل انجمن
ویژوال بیسیک در تغییر IP شما نقش چندان موثری بازی نمی کنه، شما به یک لیست از IP پروکسی سرور هایی نیاز دارید
که IP اصلی شما را مخفی کنند. حداکثر نقشی که کد ویژوال بیسیک می تونه ایفا کنه، تغییر مداوم تنظیمات پروکسی
در مرورگر شما (مثلا Internet Explorer) با فواصل زمانی مشخص است، مثلا هر نیم ساعت یکبار.
و گرنه بدون این IP های پروکسی سرور، ویژوال بیسیک کاری از پیش نخواهد برد.

sc-me

Member
ویژوال بیسیک در تغییر ip شما نقش چندان موثری بازی نمی کنه، شما به یک لیست از ip پروکسی سرور هایی نیاز دارید
که ip اصلی شما را مخفی کنند. حداکثر نقشی که کد ویژوال بیسیک می تونه ایفا کنه، تغییر مداوم تنظیمات پروکسی
در مرورگر شما (مثلا internet explorer) با فواصل زمانی مشخص است، مثلا هر نیم ساعت یکبار.
و گرنه بدون این ip های پروکسی سرور، ویژوال بیسیک کاری از پیش نخواهد برد.

the_king

مدیرکل انجمن
فرض کنید شما در داخل یک کنترل ListBox یک مجموعه IP و Port که مربوط به پروکسی سرور ها هستند ذخیره کرده اید،
مثلا این سه سطر (مقادیر مثال واقعی نیستند) :

220.158.11.45:80
220.158.11.46:8080
220.25.31.17:80

هر کدام از این مشخصات فرضا اگر در تنظیمات Internet Explorer قرار بگیرند، موجب تغییر IP ظاهری شما و پنهان سازی
مقدار IP اصلی شما در سایت مقصد می شوند.

کاری که در ویژوال بیسیک میشه انجام داد اضافه کردن یک تایمر است که مثلا هر 30 دقیقه یکبار، یکی از این IP ها را
از داخل ListBox بخواند و در تنظیمات Internet Explorer قرار دهد. در واقع هر نیم ساعت یکبار شما یک IP جدید خواهید داشت.

sc-me

Member
فرض کنید شما در داخل یک کنترل listbox یک مجموعه ip و port که مربوط به پروکسی سرور ها هستند ذخیره کرده اید،
مثلا این سه سطر (مقادیر مثال واقعی نیستند) :

220.158.11.45:80
220.158.11.46:8080
220.25.31.17:80
من میخوام آی پی سیستم پنهان بشه و آی پی یک کشور دیگه مثلا آمریکا جایگزین بشه.

the_king

مدیرکل انجمن
من میخوام آی پی سیستم پنهان بشه و آی پی یک کشور دیگه مثلا آمریکا جایگزین بشه.

اینکه ip شما در ظاهر متعلق به کدوم کشور باشه بستگی به ip پروکسی سرور داره، اگر پروکسی سرور مورد استفاده
شما در آمریکا باشه، ip شما هم در ظاهر آمریکایی خواهد بود.

sc-me

Member
اینکه ip شما در ظاهر متعلق به کدوم کشور باشه بستگی به ip پروکسی سرور داره، اگر پروکسی سرور مورد استفاده
شما در آمریکا باشه، ip شما هم در ظاهر آمریکایی خواهد بود.
خدا کنه منظورتون این نباشه که برم آمریکا
من یه برنامه ای رو دیدم که این کار رو میکرد و از فیلترینگ ایران راحت میشدی ولی الان من میخوام فیلترینگ یاهو رو بپیچونم.:d

جدیدترین ارسال ها

بالا