[phpNuke] تغیر عرض صفحه اصلی

de1

New Member
درود..
چطور میتوان که عرض صفحه اصلی را تغیر داد؟

فعلا عرض ان 100 فیصد است هرگاه که انرا 80 کنم تنها در body صفحه تغیر ظاهر میشود..در طرف چب و راست نه.

و سوال دوم این است که میخواهم که منو که طرف راست است.. بشکل افقی در بالای صفحه نمایان شود.
مرسی..

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
خب باید ببینی قالبت بر چه ساختاری تعریف شده !

در بعضی موارد هدر از بخش پایینی جدا هست .. در بعضی موارد جدا نیست .. در بعضی موراد به فایل theme.php مربوط هست و ..

از چه قالب استفاده میکنی ؟

در مورد سوال دومت باید بگم ساختار نیوک بر پایه 2 بلوک عمودی در سمت راست و چپ هست و به این سادگی نیست که بتونی این کارو کنی و کلا بیخیال بشی بهتره !

ولی میتونی (بسته به نیوکت داره که بعضی ها دارن بعضی ها ندارن ) از ماژول بلوک های وسط استفاده کنی که میتونی چندین بلوک رو بصورت افقی در کنار هم ایجاد کنی .. :)

de1

New Member
ممنون از پاسخ شما..
شما میتوانید که نظری به سایت ام اندازید.. من در theme.php تغیرات لازم را اوردم ولی نتیجه ی نداد.
بلی قالب که من استفاده میکنم موقیعت برای بلوک وسط در بالا را دارد.. ولی نیمدانم که از طریق کدام مازول منو را در ان قسمت نصب کنم.. sommarie را هم امتحان کردم.. ولی افقی نمیشه.

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
اول اينكه روي خوشي نداره كه آدم كپي رايت مشهدتيم رو رعايت نكردي .. :)

دوم اينكه قالب شما هر بخش رو براي خودش يه تيبل جدا ساخته !

تنها راهي كه الان به ذهن من ميرسه اين هست كه در فايل theme.php زير خط body> كد تيبل يعني :
کد:
<table width="80%" align="center" >
<tr><td>
رو بزاري و در پايينش جاييكه body/> رو مينده قبلش تيبل رو ببندي :
کد:
</td></tr>
</table>

همين .

بلی قالب که من استفاده میکنم موقیعت برای بلوک وسط در بالا را دارد.. ولی نیمدانم که از طریق کدام مازول منو را در ان قسمت نصب کنم.. sommarie را هم امتحان کردم.. ولی افقی نمیشه.
منوي sommarie فقط براي بلوك هاي عمودي هست و اگر در بخش بلوك هاي وسط قرار بدي همه چي بهم ميريزه .. .

تنها راحش اين هست دستي بسازي .. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا