تغیر رنگ یا کیفیت

michealwiper

Active Member
سلام دوستان:rose:

آقا چرا وقتی مسلن به یه فونت یه استایل میدی بعد وقتی که طرحت مسلن تکمیل شد و انو تبدیل به فرمتjpeg

کردیش کیفیتش عوض میشه ی اشایدم رنگش؟

منظورم اینه که مسلن بهش یه استایل دادی که شکلش مسلن براقه یا روش نور داره خب

بعد وقتی که تبدیلش میکنی به jpeg اینگاری اصن هیچ استایلی بهش ندادی و هیچی همینجوری ساده میشه

؟؟؟؟؟ :-? :-? :-? :-? :-? :-?

منتظرم دوستان

michealwiper

Active Member
اینکارم کردم ولی فایده نداشت میدونی نمیدونم چجوریه که انگار مسلن با یه ماله روشو میکشن

و هرچی که کشیدی میکنن و هیچ اثری از استایلایی که بهش دادی نیست

؟ ؟؟ ؟ ؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
تو قسمت " Mode " مطمئن بشید که روی RGB قرار داره و بعد از اون وقتی میخواین ذخیره کنین در قسمت Format Option مطمئن شوید که بر روی Baseline(standard)s قرار گرفته باشه
شاید ...
موفق باشید

Yunes.grapix

Well-Known Member
البته یه مسئله دیگه هم هست، بعضی وقتها کار رو که تبدیل می کنی به jpeg همین اتفاق می افته چون این فرمت یکی از عرف ترین فرمت هاست اما بهترین نیست، یکی دیگه از ساده ترین فرمت هایی که می تونی استفاده کنی و بعضی وقتها جلوی این مشکل رو بگیره فرمت تیف هست ، اون رو هم یه امتحان بکن

سلام
... و اول لایه ها رو مرج کن بعد خروجی بگیر.
اگه رنگی داشته باشی و اونو ببینی در حالت مرج و flatten شده تو جیپگ 100 یا حداقل png حتما میاد. حتما حتما :green:
البته نمیدونم به جزئیات چقدر واردین. اما همونطور که فرمودن این پسوند به lossy معروف هست اما png به lossless ... به معنای بدون افت.
من خودم تغییرات رنگ رو به جیپگ دیدم. اصلا انگار بعضی مود ها رو نمیتونست تحمل کنه. ولی png شاید سبک ترین پسوند بدون افت باشه.
برای کارای خفن و سنگین و شاید بیت بالا میتونی از خود bitmap - hdr - tga - exr استفاده کنی علاوه بر tiff
:rose:
امیدوارم کارت راه افتاده باشه زودتر از عرایض من
یا علی

michealwiper

Active Member
خب عرض کنم که دوستان این فرمتش الان cmyk هست چون به هرحال یه تراکت هست وقراره چاپ بشه ولی

من چون میخاستم اونو واسه کسی ایمیلش کنم به jpeg تبدیلش کردم که بفرستمش که حجمش یکم کم بشه بعد دیدم

که همچین کاری شده.حالا جدا از همه اینا آیا باید تو تبدیل فایل از حالت cmyk به jpeg واقعن این اتفاق بیافته؟ یا من کم کاری کردم؟

بعدم که تلفظ صحیح این چیه تراکـــــِت یا تراکت

سلام
تراکت بدون کسره درسته
شما وقتی فایل cmyk رو جیپگ میکنی تو ویندوز اونجوری دیده میشه ولی تو فتوشاپ درسته. اگه میخوای پریویو بدی یه فایل کوچیک بذار RGB و براش توضیح بده.
نکته بعد تو کار ctrl+Y بزن که شبیه سازی رنگ cmyk بشه و سوتیهای RGB که در واقع قابلیت های اونه ولی CMYK نداره معلوم بشه. توی RGB اگه رنگای جیغ و جلف و انعکاس و درخشش بزنی تو چاپ یا کم زور میشه یا خراب میشه و به رنگی دیگه تبدیل میشه.
بعدشم معمولا بهنره بعد از تبدیل به CMYK با color balane و selective color و color curve یه تنظیم مجددی بکنی چون احتمالا درخشش و کنتراستش کم میشه و شاید بشه اینطوری بهبودش داد.
یا علی

michealwiper

Active Member
این توضیحاتی که میگی خوبه ولی میدونی جالب اینجاست که من همون افکت به اصطلاح برآمده و بادکرده ودارای برق خاص رو روی یه

فونت دیگه امتحان کردم و بارنگ مشکی کزاشتمش و خب میبینم وقتی که تبدیلش میکنم اصلن تغییری نمیکنه

حالا این نمیدونم چرا اینجوری میشه.

بعدم سوال دومم اینه که چرا وقتی که مسلن چیزی رو مینویسی میبینم که اولین حرفش جدا میشه و بعدیا درست میچسبن بهم :shock::shock::shock::shock:
اصن کلن حالم گرفته شده با این کار نمیدونم باید چیکار کنم.فقط یکار میکنم اونم اینکه کلن اون خط رو حذفش میکنم بعد یه خط جدید

میزنم که درست بشه ولی بضی وقتا همینم درست نمیشه.این دیگه دلیلش چیه؟؟

چرا قبلن اینجوری نبوده سیستمم؟

سلام
دانش گرافیک رو باید با فنون کلکبازی و حقه های گرافیکی به هم ترکیب کنی.
این یه جمله راهنماست. برنامه ها محدودند اما همیشه راه فرار و گشایشی هست.
برای اون افکت و این جور سوالها همیشه حالتی هست که یوزر نمیبینه و دیگران روی همون فایل میتونن بهش نشون بدن. الا اینکه یه باگ واقعی باشه که بازم بعیده. پس بازم فکر میکنم تو فلت کردن و مرج کردن اگه دقت کنی نباید مشکگلی باشه. شاید هم فتوشاپت قاطی کرده.
اگه دیروز درست بود و یهو خراب شد اینکارو بکن:
سه دکمه همسایه ALT Ctrl Shift رو پایین نگه دار بعد فتوشاپ رو اجرا کن. میپرسه ریست کنم بگو باشه.

در مورد فارسی نویسی هم بله گاهی باید قبلش چیزی بنویسی
اما بهتر از اون استفاده از فتوشاپ ME هست که فارسی رو درست بنویسه.
من خودم فتوشاپ ME ندارم. راه حل اینه که یا نوشته ها رو توی یه برنامه عاقلتر یا فارسی زبانتر وکتور کنی که به هم نریزه یا عکس کنی و با کیفیت فول بیاری.
و یا از فارسی نویس های خوب استفاده کنی مثل فارسی نویس مریم که دیگه بر حسب همون بی عقلی های فتوشاپ هم خوب کار کنه.
بهترین راه برای مبارزه با مشکلات بی مزه گرافیک تو تجربه به همه ما اثبات شده که زدن کلک های خوشمزه و پررویی و حوصله هست.
موفق باشی

یا علی

michealwiper

Active Member
من me دارم ولی الان دیدم که رایت کلیک کردم روش دیدم که عـــــــــــــــــــــــــه یگزینه ای داره به اسم fualt همچین چیزی که وقتی

برش میدارم درست میشه ولی نمیدونم که چرا باز جمله بعدیم رو که اصن یه جای دیگه مینویسم باز همونجوریه

حتی نوشته هارو من ریست کردم به حالت اولش ولی بازم بقول تو قاط زده فنوشاپ فکنم ولی بهرحال باید یه راه حل منطقی داشته باشه

که نـــــــــــــــــــــه؟ ینی نداره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا