من میخام title فروم رو عوض کنم. باید کجا برم؟!!!! نوشته های پایین صفحه از قبیل سازنده و powerd by ..... را چگونه تغییر بدم؟ منبع خوبی برای آواتار یا صورتک سراغ دارین؟
برای تغییر تایتل از کنترل پنل هاست از بخش پیکربندی سیستم می تونید تایتل رو عوض کنید
برای تغییر دادن پایین فروم سازنده و .... شما باید از قالبی که برای فروم خودتون استفاده می کنید رو ادیت کنید درون فولدر تمپلیت در محلی که فرومتون و نصب کرده اید بعد انتخاب فولدری که هم نام قالبتون هست و ادیت کردن فایل Overl_Footer و بعد ذخیره تغییرات
یه سوال دیگه. میشه انجمن هارو از چپ به راست برد؟ یعنی به یمت رایت برن؟ مثلا انجمن های من چ÷ هستتند. من میخام برن راست تا ظاهر فارسی رو حفظ کنن. این انجمن منه که با روش Hyperجون فارسی کردم.
یه سوال دیگه. میشه انجمن هارو از چپ به راست برد؟ یعنی به یمت رایت برن؟ مثلا انجمن های من چ÷ هستتند. من میخام برن راست تا ظاهر فارسی رو حفظ کنن. این انجمن منه که با روش Hyperجون فارسی کردم.
شما نمونه فرومتو بزار یا یک عکس بگو منظورت چیه دانیال درست جواب داد
اگه شما م یخواهید فرومتون از چپ به راست بشه باید قالبی که فارسی می کنید رو فایلهای مثل ایندکس و ..... رو ادیت کنید تویی آموزش هایپر هست همه چیز قدم به قدم برید جلو مشکلتون حل میشه
ببین من میخام در جدول انجمن ها که اینجا اسمش ( کنسول ها) هست، انجمن بره سمت راست و آخرین ارسال ها بره چپ. فهمیدی؟
راستی زحمت بکش ثبت نام هم بکن ، ببین میفهمی اروری که میده از چیه
منم از روی همین مقاله فارسی کردم،فقط از scroll lock برای فارسی تایپ کردن استفاده نکردم تا از همون کلید های ویندوز ایتفاده بشه . بقیه مراحل همش همونه . left رو right کردم و بر عکس و ... . اما برای اطمینان یه بار دیگه شروع میکنم . .... Hyperجان ببخشید و یه شوخی بود .
تغیرات رو انجام دادم. یه نیگاه بنداز ببین خووبه. ممنون میشم. فقط مونده اضافه کردن عکس بریا هر انجمن که باید بشینم مقاله افزودن مقادیر..... بخونم. راستی هنوز یه مشکل اساسی مونده. اون هم عضویت هست. با اینکه روی سرور نصب کردم امما بازم ارور میده. کمکم کن.....کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــک