تغيير ip با نرم افزار ؟

پويا

Member
برنامه اي وجود داره كه بشه با اون ip را تغير داد ؟
يعني وقتي آدرس سايتي تايپ مي كنم و وارد سايت مي شم ٬ اين سايت متوجه نشه كه كاربر از چه كشوريه ؟
يا ip مربوط به كشوري مثل امريكا ٬ آلمان ٬ كانادا يا ... باشه .

ببين شما ميتونيد با خود ويندوز ايكس پي اين كارو انجام بدين . فقط كافيه فايروال كانكشن رو كه باهاش on هستين رو فعال كرده باشين .

amirhomayoun

Active Member
مطمئنید که فایروال ویندوز ip رو هم تغییر میده؟ به هر حال مرورگر touchnet این امکان رو بهتون میده .

من اينو كه از خودم نپروندم . اگه شك داريد شما اين كارو نكن . ولي وقتي كه يه فايل رو سيستمت آپلود كرديم ديگه ميشيني گريه ميكني كه هكم كردن .(شوخي بود ها) :lol:

amirhomayoun

Active Member
نه آخه فكر ميكردم فايروال ويندوز ضعيفتر از اين حرفها باشه ! در ضمن اگه من يا هر كس ديگه يه فايروال معمولي (مثلا زون آلارم ) داشته باشه ديگه احتياجي به فايروال ويندوز نداره .

پويا

Member
فايروال كانكشن on هست ولي وقي به اين سايت متصل مي شم متوجه ميشه كه من از ايرانم ... اين راه موثر نيست

Maxton

Active Member
شما اگر از اننی میزر ها استفاده کنی ای پی شما مخفی می شه و کاملا سری وارد سایت می شی...به همین دلیل هم هست که با اننی میزر ها از فیلترینگ رد می شن....

Ghamnevis

Well-Known Member
چرا ميپيچونيد بالام جان !

ايشون حرفش چيز ديگست.. چه ربطي به فايروال داره !!!؟

مهدي ايشون نميخواد از فيلتر رد بشه كه ! ميخواد IP اش نمايان نباشه ! توي هر سايتي !

شايد انوني مييزر كمكت كنه ولي شك دارم !

ip شما ثابت نميشه ! ip مرتبا عوض ميشه ! در هر بار كانكت تغيير ميكنه !

من يك جستجويي ميكنم ببينم چيزي پيدا ميكنم ! چون براي خودمم جالب شد ;) !

سايان

Maxton

Active Member
Ghamnevis گفت:
چرا ميپيچونيد بالام جان !

ايشون حرفش چيز ديگست.. چه ربطي به فايروال داره !!!؟

مهدي ايشون نميخواد از فيلتر رد بشه كه ! ميخواد IP اش نمايان نباشه ! توي هر سايتي !

شايد انوني مييزر كمكت كنه ولي شك دارم !

ip شما ثابت نميشه ! ip مرتبا عوض ميشه ! در هر بار كانكت تغيير ميكنه !

من يك جستجويي ميكنم ببينم چيزي پيدا ميكنم ! چون براي خودمم جالب شد ;) !

سايان
من مطمینم که انی میزر این کار رو انجام میده.برای همینه که با اننی میزر اصلا نمی تونی توی یک سایت که عضوی لوگین کنی...

پويا

Member
اننی میزر ها و Elite Proxy ها چي هستن و چطور بايد از اونها استفاده كنم .

iman_ebru

Active Member
سايان من دقيقا خبر ندارم ولي فكر كنم با استفاده از آي پي و پورتي كه تو قسمت كانكشن داده ميشه بشه اين كار رو كرد. الان تست ميكنم خبرش رو ميدم.

Ghamnevis

Well-Known Member
بله.. ولي كاري كه ايشون ميخوان يكم پيچيده تره ;)

از اون طريق هم ميشه رد گرفت...

من تا چند وقت پیش فكر می كردم كه اگر IP و پورت رو توی قسمت كانكشن عوض كنیم و مثلا از یك پروكسی استفاده كنیم دیگه هیچ كس نمی تونه بفهمه IP واقعی ما چیه . اما چند وقت پیش یك مقاله خوندم كه گوگل یك نفر رو به خاطر اینكه از پروكسی استفاده می كرده و روی تبلیغات چند بار كلیك می كرده ، اكانتش رو حذف كرده .. برام خیلی جالبه كه چه طوری می تونن بفهمن با وجود استفاده از پروكسی ها !؟؟

spadanasoft

Member
SocksChain v3.9.143

توسط اين برنامه ميتوانيد بطور مخفي به اينترنت وصل بشيد و از آن استفاده كنيد و IP شما در هيچ كجا ثبت نميشود و ردگيري نميشويد

sockschain_screen.gif

حجم : 627 كيلوبايت

Download

Crack

جدیدترین ارسال ها

بالا