تغيير كوچولو

ali3dtech

Member
می با آقای علی آشنایی ندارم.اما به نوبه ی خودم بهشون خیر مقدم میگم
b27.gif

از لطف شما ممنون و امیدوارم که بتونم بهتون کمک کنم.

آخرین ویرایش:
نوبتی هم باشه نوبت منه که هم از علی و هم از حامد به خاطر این همه بزرگواری تشکر کنم درسته تری دی کار نیستم ولی ....
امیدوارم یه روزی بشم البته به قول یکی از بچه ها که قبلا همکار انجمن بودن می گفت :
از دخترها تری دی کار درنمیاد منم سعی خودمو می کنم تا بهش ثابت کنم میشه و دلش بسوزه :d...
بازم از حامد میخوام با موندش لااقل یکم (این قد همش ) بازم باعث دلگرمی بچه های خوب تری دی باشه
و از علی می خوام مثل همیشه مهربون و دلسوز باشه (و می دونم که هس )برای سایت تا شاید یه روزی ... این سایت به بزرگترین سایت اموزشی ...
خب دیگه خیلی خیلی دوستون دارم این همه (--------------------------------------------------------------------------------------------------------------)
و امیدوارم موفق باشین در همه حال
قابل توجه بعضیا (بخصوص توی امتحانات باید 20 بشی ها )

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام...
خوشحالم كه حامد عزيزمون كم و بيش پيشمون ميمونه...
.
به افتخار علي آقاي عزيز! هيپ هيپ! هورا!.......هيپ هيپ! هورا!
هورا...
loveshower.gif
هورا....
greenstars.gif
(هيپ هيپاشو احسان ميگه ما هوراهاشو ميكشيم...!!
30upn9j.gif
)
علي جان اميدوارم اولين نفري باشم كه بهت تبريك ميگم..! خيلي خوشحال شدم وقتي ديدم همكار انجمن شدي... سمتت رو صميمانه تبريك ميگم و برات آرزوي موفقيت ميكنم. هر كاري هم از دستم بر بياد براي كمك انجام ميدم......
128fs318181.gif

موفق باشي...

آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
سلام علی جان :

من هم از طرف خودم بهت تبریک می گم .

برای همه آرزوی موفقیت دارم .

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
منم برات آرزوی موفقیت میکنم . امیدوارم که از پسش بر بیای .
خیلی خوشحالم که حامد به طور کامل نمیره .

:Mohsen:

کاربر باتجربه
به به علي آقاي گل ، تبريك مي گم خدمتتون
rose.gif
19.gif

خيلي خوشحال شدم
اميدوارم كه هم تو همكار بودنت موفق باشي هم تو همه مراحل زندگيت و بتوني جاي خالي حامد رو تو اين سمت پر كني كه انشا ا... مي توني

و از طرفي هم خوشحالم كه حامد هم هنوز هست و بنظرم بهتره كه به حامد لقب بزرگ انجمن رو بديم !

DIMO

Active Member
آقا علی من هم به نوبه خودم بهت تبریک میگم و امیدوارم از این به بعد از تو چیز های خوبی یاد بگیریم و سطح خودمون رو ارتقا, بدیم.

تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک به آقا علی گل، این هم شد یک پایان خوش که حامد جان موند و تازه آقا علی هم به بچه

ها ی مدیریت اضافه شد.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
بازم من آخر مجلس رسیدم ...
حیف که تموم شد ... اما منم به نوبه خودم از حامد تشکر می کنم چون وقتایی که کمک لازم داشتم همیشه جوابمو می داد و خلاصه خیلی به من و همه بچه ها کمک کرد . امیدوارم هر جا که میری موفق باشی همنونطور که اینجا بودی و از اینکه می بینم نمی خوای کاملا بری خیلی خوشحالم ...
و اما آقا علی که ایشون هم تا حالا منو زیاد راهنمایی کردن و از کمک هاشون واقعا ممنونم . سمت جدیدتون هم به شما تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشین .
از همه بروبچس مجید ان لاین هم تشکر می کنم و بازم امیدوارم موفق باشین

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
سلام من کاربر این انجمن نیستم اما
به علی آقای گل دوست خوبم تبریک میگم
و تبریک بزرگتر به آقا احسان و آقا حامد به خاطر انتخاب خوبشون
من با علی آقا از نزدیک آشنایی دارم و میدونم که لیاقت این سمت رو داشته
امیدوارم موفق باشی و شاهد موفقیتهای بیشتر تو دوست خوب باشیم

ali3dtech

Member
از تمامی دوستان واقعا ممنونم که نسبت به ما اینقدر لطف دارن. امیدوارم که بتونم از پس این مسئولیت به خوبی بر بیام (البته با کمک همه شما دوستان خوبم). مرسی واقعا شرمنده کردین.

hosienmax100

3D Artist
مثله همیشه دیر اومدم تبریک میگم به آقا علی :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

خوشحالم که آقا حامد نمیرن:D:D:D

پس راهبر های تری دی مکس شدن سه تا گل پسر آقا حامد آقا احسان آقا علی چه شود:wink::wink::wink::wink:

hamed-ddd

Well-Known Member
مثل اينكه آخرين نفري كه به علي تبريك ميگه منم .... آخر مهموني رسيدم
علي جان تبريك ميگم بهت....دعا ميكنم كه هميشه موفق بشي....منم اگه شرايطم جور بشه بازم در كنار بچه ها هستم....
همتون رو دوست دارم...اينو تو امضا م گذاشتم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و
از طرفي هم خوشحالم كه حامد هم هنوز هست و بنظرم بهتره كه به حامد لقب بزرگ انجمن رو بديم !
كوچيك همتون هستم اين حرفا چيه گلم .....

امیدوارم یه روزی بشم البته به قول یکی از بچه ها که قبلا همکار انجمن بودن می گفت :
از دخترها تری دی کار درنمیاد منم سعی خودمو می کنم تا بهش ثابت کنم میشه و دلش بسوزه :d...
بازم از حامد میخوام با موندش لااقل یکم (این قد همش ) بازم باعث دلگرمی بچه های خوب تری دی باشه
كي بوده چنين حرفي زده...نكنه خودم بودم...خوب اون موقع جوون بودم....ببخشيد ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اميدوارم كه هر چه زودتر برگردم...شايد همين هفته رو باشم ...و بعدش معلوم نيست .....
از تمام بچه ها تشكر ميكنم ....همچنين ا ز برادر خودم آقا احسان و خواهرخودم ماني خانم ( اون قضيه ئه رو يادت مياد :)كه....)
بچه ها كنار هم باشين .. همديگرو دوست داشته باشين...
علي رو خيلي دوست داشته باشين كه مثل برادر خودم دوستش دارم....
ببخشيد خلاصه جوابتون رو تك تك نميدم ....
خب.....
اگه تونستم شبا يه سر ميزنم ....علي جان تمام اميدم به شماست ...

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
نگران نباش حامد ...ما هم هستيم هر كار شكني كه بتونيم ميكنيم
247.gif

122fs329172.gif
باشه باشه... شوخي كردم...

نگران نباش علي كارشو بلده...
30upn9j.gif

pythoN

Active Member
میشه بگید چند نفر دیگه قرار اخر برسن ؟ :d

یه مجزه هم توی این تاپیک شد، متین بعد از مدتی توی سایت پست داد .

hamed-ddd

Well-Known Member
هاینه؟
34efamg.gif
کدوم؟
b15.gif

یک کم توضیح ئه بیشتر پلیز
b9.gif

پ.ن:
5yjbztv.gif

من به شوخي گفتم سكسكه ميكردي
ئه !!! ئه !!! ئه !!!!