:lol: سلام دوستان برنامه اي سراغ داريد كه به طور دستي بتوانيم سريال ديسكت را وارد كنيم ممنون
A Ali_Akbar New Member Sep 25, 2003 #1 سلام دوستان برنامه اي سراغ داريد كه به طور دستي بتوانيم سريال ديسكت را وارد كنيم ممنون
V Vmj Member Sep 25, 2003 #2 سلام آقا من جايي اين برنامه رو نديدم. اما ميشه با دلفي و با استفاده از دستورات API اين برنامه رو به راحتي نوشت.
سلام آقا من جايي اين برنامه رو نديدم. اما ميشه با دلفي و با استفاده از دستورات API اين برنامه رو به راحتي نوشت.
R RezaAfzal Member Oct 24, 2003 #3 Vmj گفت: سلام آقا من جايي اين برنامه رو نديدم. اما ميشه با دلفي و با استفاده از دستورات API اين برنامه رو به راحتي نوشت. کلیک کنید تا باز شود... با سلام چگونه ميتوان اين برنامه را بدست آورد؟ آيا شما خود آن را داريد يا نوشتهايد ؟ لطفا بيشتر توضيح بدهيد. با كمال تشكر رضا افضل
Vmj گفت: سلام آقا من جايي اين برنامه رو نديدم. اما ميشه با دلفي و با استفاده از دستورات API اين برنامه رو به راحتي نوشت. کلیک کنید تا باز شود... با سلام چگونه ميتوان اين برنامه را بدست آورد؟ آيا شما خود آن را داريد يا نوشتهايد ؟ لطفا بيشتر توضيح بدهيد. با كمال تشكر رضا افضل