تغيير در swf

akaveh

Member
آيا مي شه فايل هاي swf را طوري تغير داد كه بهم نريزه يعني مثلا يك عكس اون رو عوض كرد يا آهنگ بدون اينكه تغييري در ساير جا ها بوجود بياد :?:

من زياد نتونستم چيزي از سوال شما بفهمم .. ولي سيستم slid show كارش همينه كه شما يه شاخه در نظر ميگيري هر چي عكس داري بريز توش و فايل swf / slid show اونا رو درست ميكنه و سايز بندي خودش كه از قبل ما ست كرديم .. ست مي كنه .. ولي باز اگه بيشتر توضيح بدي . شايد بتونم بيشتر كمكت كنم...

akaveh

Member
متشكر از شما
منظور من اين هست كه فايل هاي swf كه از قبل ساخته شده و ما دسترسي به fla اونا نداريم رو تغيير بديم بدون اينكه ساير قسمت هاي اون بهم بريزه
اميدوارم متوجه شده باشيد

من يك سرچ مي كنم ببيينم يه همچين برنامه اي ساخته شده يا نه؟ چون انقدر برنامه هاي جور واجوري براي كار روي swf وجود داره كه آدم نميدونه چي بگه...

Peyman-Pop

Active Member
بله این امکان وجود داره .

برنامه های زیادی برای اینکار وجود دارند ، بطور مثال میتونید از Flash decompiler استفاده کنید .

البته نمیتونید گزینه جدیدی به SWF اضافه کنید فقط میتونید عکس ها ، صدا ها بعضی‌ مواقع حتی‌ Action Script را ادیت کنید .

کارهای دیگه هم می‌شه انجام داد مثل تغییر پیشفرض نمایش تعداد فریم در ثانیه ، لینک ها ، نوشته ها و ......

aminem

Member
شما ميتونيد اون فايل رو Import كنيد.بعد تمام فريمهايي كه در Timeline مربوط به اين فايل Import شده ميشه رو كپي كنيد و بعد توي يك MovieClip اون فريم ها رو Paste كني.
خوب حالا اين حرفا چه ربطي به كار شما داشت؟
ربطش اينجاست كه شما اگه خواستي يه فايل swf رو بياري توي كاره خودت و بخواي جاش رو معلوم كني با اين كار خيلي راحتي وگرنه پدرت در مياد كه بخواي فريم به فريم تغيير بدي.
در ضمن اديت كردن هم كه شما ميخواي بايد فريم به فريم صورت بگيره و كاره سختيه.بايد دستي هر فريم رو تغيير بدي.

Peyman-Pop

Active Member
نه اگر به این مشکلی‌ بود این برنامه های decompiler فایده ای نداشت .

شما مثلا یک عکس داری که از سمت چپ تصویر حرکت میکنه و میره به سمت راست تصویر شما فقط کافیه این آبجکت رو در flash decompiler تغییر بدید یعنی‌ عکس رو عوض کنید تا عکس شما بجای عکس مربوطه نمایش داده بشه و نیازی به ادیت فریم به فریم timeline نیست .

در ضمن خود فلش زمان import فایل های swf صدا رو importنمی‌کنه و این یک اشکال در کار خود فلش هستش .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا