تغيير در تعداد زيادي Html

arasoft

New Member
سلام دوستان ... ميخواستم بدونم چطور ميشه در تعداد زيادي فايل وبي تغيير ايجاد كرد ..
يعني مثلا 3000 اچ تي ام ال دارم كه ميخوام زير همشون كد كانتر رو اضافه كنم .. يا بالاي همشون يه جمله اضافه كنم .. و يا اينكه تايتلشون رو عوض كنم.

ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.

تشكر

,وی بی رو نمی دونم ولی فقط در این حد میتونم راهنماییت کنم اون کانترو تم کن از طریق فرانت پیج تمام صفحه ها رو سلکت کن به استیل اضافه کن
شرمنده من در همین حد می تونستم کمک کنم

arasoft

New Member
من نیاز به توضیحات بیشتر دارم ... ضمن اینکه یه مشکل دیگه ..
یه سرس از فایلهام روی هاست نصبه .. او نا رو هم میخوام تغییر بدم . نزدیک 4000 تاست .
اول کانتر بهش اضافه کنم و بعد تایتل ..
بعضیاشم که روی هارده

ممنون

ببین به نظر من البته این نظر منه چون تعداد صفحاتت خیلی خیلی زیاده یه صفحه به دومینت ری دایرکت کن یه صفحه کوچولو
کانترتو بهش ری دایرکت کن

arasoft

New Member
چی چی دایرکت .... من حقیقتش خجالت میکشم .. ولی نمیدونم ریدایرکت چیه . ممنون میشم بیشتر کمکم کنی

باشه چشم ببین منظورم اینه اون چیزی که میخوای تو همه صفحه هات باشه کافیه با یه کد جاوا یه صفحه مجازی بسازی و کنتورتو بزاری توش
درست
بعد اونو به 2 طریق می تونی استفاده کنی 1.تو قالب صفحه اول ساییت بزاری که با تمام صفحه ها باز شه
2.ریدایرکت کنی یعنی برو تو سی پنلت گزینه ای به نام ریدایرکت هست
اون صفحه ای که ساختی رو با اون گزینه میتونی این صفحرو باه همه صفحه ها یا فقط یکی از صفحه ها پیوست کنی
باز اگه مشکلی هست من در خدمتم

mahdisoft

Member
سلام
يه روش اينه كه همه صفحات رو توي فرانت پيج يا دريم ويور باز كني و از قسمت جايگزيني Replace) يه قسمت از كد صفحات كه باهم مشترك و منحصر به فرد باشه رو انتخاب كن و كد كانتر يا هر كد ديگري كه ميخواي بهشون اضافه كني رو به اون كدي كه انتخاب كردي اضافه كن و دكمه ري پليس رو بزن البته قبلش يه تيك بايد توي اون كادري كه اون پايينه بزني تا توي همه صفحات باز شده جستجو و جايگزيني انجام بشه.
راستي كل اين عمليات بايد در حالت نماي كد انجام بشه.

موفق باشي

arasoft

New Member
اینا همه درسته ... اما تعداد فایلای من خیلی زیاده .

من شنیدم که گروهی برای هک یه برنامه نوشتن که با اجراش اسم و عکسشون زیر تمام صفحات اون سایت دیده میشده ... یه همچین چیزی نیاز دارم .

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا