aff - SEvEN
Banned
اول ، سلام ... دوم ، خسته نباشيد ...
مي شه از آقايون مديرهاي محترم و ارشد ،،، ( آقا مجيد عزيز ) و ( آقاي Mahmoodi ) ... و همچنين از مديران محترم فني سايت مجيد آنلاين ، ( آقاي kami_mz و همچنين آقاي Parham ) تقاضا کنم اسم کاربري منو از +++ ojayee +++ به اين اسم تغيير بدين ؟
aff - SEvEN
اسم ojayee يه زماني قديما مورد توجه من بود و ايشون استاد من بودن ولي امروز ديگه اصلا دوس ندارم اسم کاربريم چه داخل مجيد آنلاين يا هر جاي ديگه اي ojayee باشه و باسم يادآور خاطرات ناخوشايندي هستش ... همچنين از نظر اخلاقي هم احساس گناه ميکنم ...
اين مساله باسم خيلي محم هستش ... همچنين از حسن توجهتون متشکرم .
...
بله ... متشکرم و همچنان منتظر يکمي توجه هستم ...
بله ... مرسي از راهنمايي ...
مي شه از آقايون مديرهاي محترم و ارشد ،،، ( آقا مجيد عزيز ) و ( آقاي Mahmoodi ) ... و همچنين از مديران محترم فني سايت مجيد آنلاين ، ( آقاي kami_mz و همچنين آقاي Parham ) تقاضا کنم اسم کاربري منو از +++ ojayee +++ به اين اسم تغيير بدين ؟
aff - SEvEN
اسم ojayee يه زماني قديما مورد توجه من بود و ايشون استاد من بودن ولي امروز ديگه اصلا دوس ندارم اسم کاربريم چه داخل مجيد آنلاين يا هر جاي ديگه اي ojayee باشه و باسم يادآور خاطرات ناخوشايندي هستش ... همچنين از نظر اخلاقي هم احساس گناه ميکنم ...
اين مساله باسم خيلي محم هستش ... همچنين از حسن توجهتون متشکرم .
...
خوب تو قسمت اطلاعات انجمن که خود آقا مجید اعلام کردن هرکی می خواد نام کاربریش رو عوض کنه اعلام کنه !
بله ... متشکرم و همچنان منتظر يکمي توجه هستم ...
شما نیازی نبود اینجا تاپیک ایجاد کنید. فقط کافیه به مدیر کل سایت یعنی آقا مجید یا یکی از مدیران فنی یعنی پرهام یا کامبیز پیغام خصوصی بفرستید و درخواستتون رو مطرح کنید. مطمئنا درخواستتون رد نمیشه.
بله ... مرسي از راهنمايي ...
آخرین ویرایش: