تغير اسم کاربري خودم ، لطفا ، چطور و چجوري ؟ ؟ ؟

oxygenws

Active Member
ولي زياد سخت نيست ها ، شما يک مدير با سابقه هستيد و من يه يوزر عادي ... کافيه بخواين ازشون و مطمئنا بلافاصله منو اخراج ميکنن .
مسلما لازم نیست اینو از کسی بخوام و اگر می خواستم همون او خودم می تونستم اخراجتون کنم :)

ش ش ش شما بازم تصميم دارين اتهامات جديدي به من بزنيد ؟
کل صحبت من از مجيد انلاين فراتر نرفته ... ممکنه صريح منظورتون رو بگين ؟

چرا پس دو پهلو صحبت ميکنيد ؟ از شما با مديريت دقيقي که طي اين مدت داشتين و همه شاهدش بودن بعيد هست .

ممکنه منظورتونو صريح بيان کنين ... من اصلا نه مسلمون ها و نه کشوري رو زير سوال نبردم ...

يعني بردم ؟ اگه بردم اينجا بگين ... گرچه شما حتي ارزش پيغام خصوصي رو زير سوال بردين امروز و نشون دادين حتي در دريافت پيغام خصوصي هم قابل اعتماد نيستين و اونچه که من خصوصي بهتون گفتم رو اينجا به نمايش گذاشتين .

خب قابل درک هست ، ( هم جسارت هاي خودم و هم تعجيل شما ) ولي اون پست هاي خصوصي هم ارتباطي به همچين اتهام بزرگي نداره

شما حق نداريد منو به کاري که نکردم متهم کنين
درکت می کنم... دیگه این موضوع رو ادامه نمی دم به شرطی که شما هم مرحمت کنید به نصایح من در همون pm احترام بذارید و عمل کنید.

aff - SEvEN

Banned
خب ... بله ... رفتم و پست خودم رو ديدم در پيغام خصوصي .

مسلما لازم نیست اینو از کسی بخوام و اگر می خواستم همون او خودم می تونستم اخراجتون کنم

بله ميدونم ، متشکرم که اين کارو نکردين :)

درکت می کنم... دیگه این موضوع رو ادامه نمی دم به شرطی که شما هم مرحمت کنید به نصایح من در همون pm احترام بذارید و عمل کنید.

بله آقاي مدير :) ... من بازم از شما عذر خواهي ميکنم ، مي دونم چرا اينجوري شدش ... به خوبي به رفتار يکجانبهء خودم دقت کردم که اشتباه بودش ... ولي شمام خيلي باهام تند صحبت کردين ...

من اين بحث رو اينجا تموم ميکنم و از ساير دوستان خوب و مهربونم هم ميخوام ادامه ندن بحث رو ...

اما از شما خواهش ميکنم در مورد تغيير اسم کاربريم به aff - SEvEN بهم کمک کنيد :lol: و ازتونم خيلي خيلي متشکرم .

با بهترين و بهترين آرزوها براي شما و عصرتون بخير باشه ...

oxygenws

Active Member
اما از شما خواهش ميکنم در مورد تغيير اسم کاربريم به aff - SEvEN بهم کمک کنيد و ازتونم خيلي خيلي متشکرم .
من هم از شما عذر می خوام که تند صحبت کردم...
اما بر اساس تجربه با تغییر هویت شما مخالفم، مگر اینکه کاملا رو راست و درست مشکل رو بیان کنید... در حالت عادی مشکل طرف به من و ما مربوط نیست، اما مورد شما رو عادی نمی دونم. عذر می خوام، خودتون اینطوری خواستید.

oxygenws

Active Member
این دوست عزیز با من تماس گرفتند و موارد مشکل دار رو تا حدودی بر طرف کردند. من با تغییر هویت ایشون موافقم. باشد که این تغییر هویت باعث اندکی تغییر رفتار بشود.
از مدیران ارشد خواهشمندم که این سه چهار تا تاپیک رو به سطل آشغال منتقل کنند.

موفق و پیروز باشید.

بالا