تعیین قیمت سایت فلش

jvaad_p84

Member
سلام به دوستان مجیدآنلاین
دوستانی که در زمینه ی طراحی وبسایت فلش فعالیت دارید، به علت نداشتن سابقه ی فروش می خواستم یه قیمت پایه برای طراحی سایت
www.azadeharyana.com
به ما بدین.
(دوستان این سوال واقعی است: میخوایم پول بگیریم ، چقدر قیمت بدیم منصفانه است؟ (البته صفحات انگلیسی هم بایستی به وبسایت اضافه شود)).
با تشکر:sad:

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

واسه این طرح فکر میکنم 200 منصفانه باشه !!!

البته من چیز زیادی که توی این طرح دیدم لودینگ بود 3 تا لودیگ واسه اول آخه چه نیازی داره ؟؟؟؟

سطح گرفیک ضعیفه !!!!!!!!

موفق باشید

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .

به نظر من بین اگه 200 قیمت بدیم کاره فلش کار رو زیر سوال بردیم . من قیمت 400 رو پیشنهاد میدم . اگه برای این کار 200 قیمت بدیم برای کار های بعدی بخواین قیمت بیشتری رو بدین مشتریاتون همه می *** . پس 400 بزن خیرشو ببینی .

mshgames

Well-Known Member
سلام
سایتش خوب هستا اما گرافیکش سرده یعنی چجوری بگم همخوانی ندارن (هدر با محتویات صفحه) تنها جایه خوبش هم همون هدره سایته
من اصلاً نمی دونستم قیمت طراحی سایت با فلش اینقدر ما دو سه تا برای دوستان سایت فلش طراحی کردم اونم چی فی سبیل الله
:snap:

در هر صورت بین 300 تا 400 هزار فکر کنم 350 ازش بگیری خوبه( منصفانه:oops:)

فعلا

یا حق

yaa110

کاربر فعال
با سلام، هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ گرافیکی مسائل زیر به نظرم رسید که میتونه باعث بهبود کار بشه:

1. ابتدا که وارد میشیم یه لودینگ میاد برای لودینگ بعدی ؟؟ بهتره همه لودینگ ها یکی و سبک تر بشن.
2. وقتی روی منوها کلیک میشه هیچ لودینگی برای صفحات داخلی نداریم و کاربرها ممکنه فکر کنن که صفحه خالیه.
3. سبک کار شبیه کار html شده و شبیه کارهای فلش نیست. بهتره بگم خاص فلش نیست و با PHP میشد بهتر و سبکتر طراحی کرد.
4. دسترسی فایل counter.txt را 777 کنید تا فلش بتونه اطلاعات رو ثبت کنه.
5. تو بخش گالری، هرجا عکس نداریم نباید قاب هم باشه.
6. بیش از حد افکت استفاده شده، البته بهتره بگم بیجا استفاده شده.
7. هدر بالایی از چپ و راست بدجوری کات شده و کلا کیفیت و سطح طراحی بالایی نداره.
8. عنوان منوها خیلی ساده روی هدر قرار گرفتن و کاربر وقتی روی اونها قرار میگیره حس نمی کنه که باید کلیک کنه. حس فریز شدگی داره.
9. توی صفحات داخلی به جای رنگ solid از گرادینت استفاده کنید.
10. بخش روزنامه ها طوری طراحی شده که حتما باید ماوس بالای آیتم ها باشه تا بشه آیتم ها را جابجا کرد. درضمن وقتی thumbnail ها scale میشن کیفیت عکس ها از دست میره. افکت Light Sweep که روی آیتم ها حرکت می کنه خیلی شارپه. به طور کلی کنترل حرکت آیتم ها سخته.
11. تو بخش سفارش، فیلدها را به tlf تبدیل کنید تا حروف فارسی مشکل نداشته باشه. الان حرف "ی" را جدا می نویسه.
12. تو بخش نظر و پیشنهاد برای فرم یه لودینگ طراحی کنید. خیلی طول می کشه که بیاد.
13. تو بخش مصاحبه، صدای فیلم بعد از بستن پنجره قطع نمیشه. راه حل را تو همین انجمن سرچ کنید.

در مورد قیمت:
به نظرم بعضی از دوستان قیمت پایینی پیشنهاد دادن، توجه کنید که این سایت یه بخش ادمین هم نیاز داره که باید طراحی بشه تا مدیر سایت مجبور نباشه به صورت دستی آیتم و یا خبر جدید اضافه کنه. به کلام دیگه باید یه cms باشه که در کل همون قیمتی که اول عرض کردم خوبه.

به طراح سایت:
دوست عزیز مطالبی که عرض شد نکاتی بود که به نظرم با اصلاح اونها می تونید کیفیت سایت و در نتیجه مبلغ پیشنهادی را افزایش بدید. اما اگر قرار شد کار را با کمتر از 400 تومان انجام بدید لازم نیست تغییرات را اعمال کنید.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

jvaad_p84

Member
سلام دوست عزیز از قسمت کنترل پنل سایت writable فایل رو فعال کردم اما درست نشد به نظر شما اشکال در کد php نیست؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب این قیمتی که بنده دادم چیزی در حد متوسط هستش ولی اگه بخوایم با طرح اینجور سایت ها فلشکارا رو زیر سوال نبرید باید با همکاری یک گرافیست خوب و حرفه ای شروع به کار کنید من الان منظورم این سایت نیست کلا دارم میگم . که اون موقع هستش که سینه جلو بندازیم و بگیم قیمت بگین اگه دوستان دیده باشن قبلا از همین تاپیک ها داشتیم کار های خوبی مثل کار بهرام رادان و چند نمونه دیگه هم داشتیم ولی در کل اگه میخواید کار خوب با قیمت خوب دست مشتری بدید حتما کار رو بصورت گروهی انجام بدید مطمعن باشید جواب میده

موفق باشید

Amiru60

Member
با سلام.
متاسفانه کارتون خیلی ضعیف و غیر حرفه ایه. اگر من جای سفارش دهنده سایت بودم 10000 تومن هم نمیدادم. از دست من ناراحت نشید ولی کارخیلی ضعیفه. با این کار اصلا فلش زیر سوال میره هر کی بیاد ایین کارو ببینه فکر میکنه کلا فلش همینه و بس.

با سلام .

به نظر من بین اگه 200 قیمت بدیم کاره فلش کار رو زیر سوال بردیم . من قیمت 400 رو پیشنهاد میدم . اگه برای این کار 200 قیمت بدیم برای کار های بعدی بخواین قیمت بیشتری رو بدین مشتریاتون همه می *** . پس 400 بزن خیرشو ببینی .

با قیمت کم گفتن فلش خراب نمیشه با این طراحی نامناسب فلش ضربه می خوره.

jvaad_p84

Member
سلام دوست عزیز،نکاتی که دوستان گوشزد کردن در حال تغییر دادن اونا هستیم،ممنون میشیم اگه نکات منفی که به نظرتون می رسه به ما بگید.تا انتقادی نباشه که تازه کارا راه نمیفتن!!!!!((((((ناراحتی نداره خب تازه کار تازه کاره دیگه))))))))

آخرین ویرایش:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
اگر من جای سفارش دهنده سایت بودم 10000 تومن هم نمیدادم. .

در این که کار ضعیف هست و نواقصی داره شکی نیست . اما هر کاری ارزشی داره و این جمله که من 1000 تومان هم نمی دادم اصلاً ادبیات مناسبی نیست ، هر کسی یه توانایی داره و قرار نیست همه از اول حرفا ای کار کنن .

متاسفانه کارتون خیلی ضعیف و غیر حرفه ایه. اصلا فلش زیر سوال میره

توی بازاری که همه دنبال ادیت کردن تمپلیت هسنتد کار حرفه ای از نظر من معنایی نداره ، این همه سایت هستند که چیزی جز تمپلیت های ادیت شده ( دزدیده شده ) نیستند ولی کاملاً حرفه ای هستند ، آیا شما اون هارو می پسندید ؟ به نظر من اینجور سایت های دزدی فلش ایران رو می بره زیر سوال وگرنه قدرت فلش اثبات شده هست و با چند تا سایت غیر حرفه ای زیر سوال نمی ره .

Amiru60

Member
توی بازاری که همه دنبال ادیت کردن تمپلیت هسنتد کار حرفه ای از نظر من معنایی نداره ، این همه سایت هستند که چیزی جز تمپلیت های ادیت شده ( دزدیده شده ) نیستند ولی کاملاً حرفه ای هستند ، آیا شما اون هارو می پسندید?

خیر من نگفتم اینکه یه تمپلیت بدزده با عوض کردن 4 تا نوشته فارسیش کنه بشه یه کار حرفه ای
من گفتم سعی کنید جوری طراحی کنید که از استاندارد ها دور نیاشید. زیبایی و پویایی در و بسایت های تمام فلش یکی از مهمترین عواملیست که آنها را از سایت های HTML برتر و متمایز میکنه.

بله دقیقا حق با کورشه !قرار نیست همه یه هو غول شن
آقا کارت خیلی خوب بود
خیلی خوشم اومد مد لباس های بومی استانمونه

ببخشید آقای JavidFlasher شما که خبره فلشی چرا؟ باید افق ها را دورتر ببریم.

به امید آن روز، باز هم از همه معذرت می خواهم.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید کاری نکنید که این تاپیک از روند کاری خودش جدا بشه و درگیری پیش بیاد

همینجا اعلام میکنم نظم در بخش فلش برای ما خیلی مهمه و فقط لطف کنید نظراتتون رو در مورد بهتر شدن و تعرفه مناسب این طرح بیان کنید

با تشکر از همه

موفق باشید

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
خیلی ممنون از توضیح به جا آونگ عزیز
در مورد قیمت من هم میگم 400 خوبه
اخه مثلا من خودم به شخصه واسه ترجمه قالب کم تر از 100 تومن نمیگیرم
ترجمه ای که چندان کار سختی نیست حالا شما زحمت کشیدین و قالب رو طراحی کردین
کم تر از 400 نگیرین
البته کمی هم رو قالب کارکنین :rose:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
لطف کنید کاری نکنید که این تاپیک از روند کاری خودش جدا بشه و درگیری پیش بیاد

آونگ جان بحث ما در مورد این بود که بدونیم تعریف ماها از یه کار حرفه ای چی هست که بشه در مورد سطح اینکار و طبعاً قیمتش نسبت به این تعریف نظر داد و فکر می کنم بی ربط به موضوع نباشه ، هدف نه کل کل بود و نه درگیری ( حداقل قصد من این نبود ) .

اما 2 تا نکته دیگه که توی اینکار دیدم :

1- صفحه اصلی یه اسلایدر داره که هم حرکتش روان نیست و تیک داره و هم عکس هایی که استفاده شده شکسته شدن ( پیکسل ها شکسته شدن ) و نوشته های گوشه پایین هر عکس هم که اصلاً خوانا نیست . اگر عکسها بطور متناسب ریسایز شدن برای رندر گرفتن از level 2 - GPU ازسفاده کنید .
2 - انیمیت منو ها خیلی خشک و ابتدایی هست . برای رفع مشکل می تونید از ease استفاده کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا