تعيين سرعت لحظه اي اينترنت

ealy

Member
سلام
كسي برنامه اي سراغ داره كه وقتي ادم online هست؛ سرعت لحظه به لحظه اينترنت رو روي يه دياگرام نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

akaveh

Member
سلام
تو وب برووزر netscap ميتوني سرعت لحظه اي تو بفهمي.
موفق باشي
علي

saman_sweden

Active Member
ealy گفت:
سلام
كسي برنامه اي سراغ داره كه وقتي ادم online هست؛ سرعت لحظه به لحظه اينترنت رو روي يه دياگرام نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتیاج به برنامه خاص نیست کافیه مراتب زیر را طی کنید

Ctrl + Alt and Delete
سپس قسمت Network را کلیک کینید اونجا سرعت اینترنت را می بینید

ealy

Member
سلام
از راهنماييتون ممنون . من اين مراحل رو طي كردم. ولي عددي كه توي قسمت network نوشته شده مربوط به سرعت در اولين لحظه كانكت هست ولي سرعت در هر لحظه با توجه به تعداد پنجره هاي كه باز ميشه و تعداد user ها متغير هست.منم ميخوام سرعت لحظه به لحظه رو بدونم .اون ديا گرام هم مربوط به send & recive بيت هست نه سرعت.

rahmani

Member
نمايش سرعت لحظه اي اينترنت

برنامه RxTx32 اين كار را براي شما انجام مي دهد .آنرا از سايت download.com برداريد. اين برنامه همچنين سرعت ميانگين را هم مي تواند نشان دهد. :wink:

bagher

Member
جواب

البته يك راه كليك كردن روي شكلك "دو تلفن" است. با باز شدن صفحه آن مي توانيد سرعت خود را كه روبروري عبارت connected at نوشته شده بخوانيد.

اما روش دقيق تر استفاده از بعضي سايتها است كه سرعت اتصال شما به اينترنت را بطور مجاني اندازه مي گيرند.

يكي از اين سايتها www.bandwidthplace.com است.

به اين سايت وارد شويد، روي عبارت speed test كليك كنيد، روي صفحه باز شده روي اولين انتخاب كه مربوط به كاربران اينترنت است كليك كنيد.

دقت كنيد اگر به طريق شماره گيري تلفني به اينترنت متصل شده ايد، انتظار سرعتي بيش از 33600 بيت در ثانيه را نداشته باشيد.

ealy

Member
سلام
باقر جان عددي كه توي منوي اينترنت كانكشن نوشته شده سرعت در اولين لحظه كانكت به اينترنت اما همونطور كه توي مطلب قبلي هم گفتم اين سرعت لحظه به لحظه و با توجه به تعداد پنجره هاي باز شده و تعداد user هاي online و ترافيك شبكه و ........... تغيير ميكنه .
سايت هايي مثل bandwithdplace هم سرعت لحظه اي رو كه روي دكمه تست كليك ميكنيد نشون ميدن .البته اين سايت خيلي مفيده و من مدت هاست كه از اون براي تعيين سرعت مقطعي استفاده ميكنم.
چيزي كه من ميخوام يه برنامه اي كه سرعت لحظه اي رو روي دياگرام نشون بده.
در ضمن اون عدد 33٫6 kb/s هم مربوط به خطوط انالوگ .با isp هايي كه از E1 LINE استفاده ميكنن ميشه با سرعتي تا سقف 56kb/s هم كانكت شد. كه البته من تا حالا بيشتر از 46 kb/s كانكت نشدم. :wink:

rahmani

Member
سرعت لحظه اي

براي پيدا كردن RXTX3.2 فقط كافي است در download.com دنبال rxtx بگرديد. اينقدر زود از تلاش دست بر نداريد.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا من با اين سايته سرعت خودمو چك كردم ...

بابا آدم بره به كي بگه.. تو كشور هاي خارجي سرعت مگ مگ هستش ميشينن فيلم ميبينن اينجا ما بايد با 3 كيلو 4 كيلو كار كنيم :roll:

مجيد

bagher

Member
جواب

اگه از ويندوز 98 يا ميلينيوم استفاده مي كني بگو تا يك روش ديگه معرفي كنم.

ealy

Member
سلام
نه من هميشه با xp كانكت ميشم .مجيد تازه قراره از سال اينده طرح واگزاريه adsl بررسي بشه كه احتمالا از 3 يا 4 سال ديگه شروع بشه .الان توي تمام دهات هاي امريكا و كانادا هم dsl دارن اونم با قيمت خيلي ارزون.

bagher

Member
جواب

دوست عزيز شما بايد از همون روش سامان استفاده كني چون ويندوز شما ايكس ژي است وگر نه من مي خواستم سيستم مانيتور را در ويندوز 98 يا ميلينيوم مي خواستم معرفي كنم.
در ضمن اون dsl كه شما گفتيد به درد ما ايروني ها نمي خوره چون اگه اينطوره بشه فكر كنم شركت مخابرات ديگه پولي تو جيب هامون نذاره چون الان كه به صورت معمولي داريم استفاده مي كنيم با افزايش 3 برابر خرج تلفن از امسال مواجه شديم واي به حال اينكه ديگه سيستم تلفن اينطوري بشود. :oops: :cry: :lol:

kami_mz

Well-Known Member
Majid گفت:
سلام

آقا من با اين سايته سرعت خودمو چك كردم ...

بابا آدم بره به كي بگه.. تو كشور هاي خارجي سرعت مگ مگ هستش ميشينن فيلم ميبينن اينجا ما بايد با 3 كيلو 4 كيلو كار كنيم :roll:

مجيد
سلام آقا منم چك كردم. مثل اينكه وضعم از همه بهتره:
27 كيلو بود. :wink:

rahmani

Member
سرعت لحظه اي

اگر كسي parsonline 56k داره چك كنه تا متوجه بشيد كه چگونه همه چيز اينجا غيره صادقانه است.
حتي سرعت البرز 33.6 از پارس انلاين 56 بيشتر است.
اما چند isp هم هست كه كارشون كمي درسته .
در ضمن در حال حاضر در تهران مي توان با تجهيزات بيسيم 256-64 و يا سرعت بالاتر داشت هزينه هاي آن اينهاست 1 چك 70 هزارتوماني براي امانت دستگاه.
ماهيانه 50000 تومان و اگر اشتراك سالي بگيريد ماهي 30000 تومان.

و با تجهيزات ماهواره اي 90000 براي نصب يك كارت 18000 تومان اشتراك اول و نصب و ديش و ال ان بي اماني و ماهي 40000 تومان سرعت ان هم تا 500 ميرسد.

ealy

Member
سلام
همونطور كه توي مطلب قبلي هم گفتم توي اون روشي كه سامان گفت فقط ميشه سرعت اولين لحظه كانكت رو ديد و اون دياگرام هم مربوط به حجم send & recive نه سرعتشون.
در مورد dsl هم بايد بگم بزرگترين خاصيتش اينه كه ديگه خبري از پول تلفن نيست و يه line ازاد و جدا از voiceهست.من قبلا توي انجمن شبكه مفصلا در موردش صحبت كردم .حالا كه اين مساله دوباره مطرح شد همون نوشتمو رو عينا اينجا مينويسم:
در مورد ظرفيت خطوط مسيه معمولي چند مطلب رو بايد بگم:
pots:يكي از كار هايي كه pots با خطوط تلفن و تجحيزات شركت مي كنه محدود كردن فركانس هايي كه سويچ ها و تلفن و تجحيزات ديگه عبور ميدن.چون حداكثر فركانس لازم براي انتقال صدا 4khz هست؛ توسط pots فركانس هاي عبوري به 4khz محدود مي شن در حاليكه حداكثر ظرفيت اين كابل هاي مسي حدود 1.5Mhz هست.با محدود كردن فركانس هاي سيستم هاي تلفن ميشه تعداد زيادي از سيم ها را به فضاي كمتري محدود كرد بدون اينكه بين خطوط مداخله اي پيش بياد.
با در نظر گرفتن عدد 4khzبراي طول باند وبا استفاده از فرمول:

( C=B.Log(1+S/N
حداكثر ظرفيت كانال برابر 33.6kb/sمي شه.
يعني در بهترين شرايط و اگر سويچينگ بين user و isp مناسب باشه؛حداكثر سرعت connectبرابر 33.6 kb/sهست.
اما در خطوط E1 كه در تمام ايران داراي پيش شماره 971 هستند.سويچينگ به كار رفته بين كاربر و isp ظرفيت بالاتري نسبت به خطوط معموليه انالوگ دارند.حداكثر ظرفيت در اين خطوط 56kb/s هست.البته سرعت connect با يك isp با توجه به سويچينگ به كار رفته در قسمت هاي مختلف شهر متفاوت است.ممكنه سرعت با يك isp در يه منطقه حداكثر 44 باشه ولي در يه منطقه حدااكثر 39kb/s.من تا حالا با هيچ كدوم از isp هاي با خط E1 سرعت بيشتر از 46 kb/s نداشتم.
در بعضي از مناطق هم كه خطوط خيلي قديمي هستن مثل مناطقي از تهران كه هنوز 6 شماره اي هستن E1 اصلا support نمي شه .و با انها درست رفتاري مثل خطوط انالوگ معمولي ميكنه.يعني حداكثر سرعت چه با isp هايي كه خط E1 دارن وچه با اونهايي كه خطوطشون انالوگه هون 33.6kb/s هست.
اما در dsl يا Digital Subscriber Line تقريبا از تمام ظرفيت خطوط مسي استفاده مي شه.و امكان استفاده همزمان از تلفن و اينترنت وجود داره.اما اينطور نيست كه فقط با نصب يهATU-Rيا همون مودم dsl بلافاصله به سرعت 8Mb/sبرسيم.براي اينكار isp هم بايد dslam يا همون dsl access muliplexerداشته باشه و در ضمن سويچينگهاي مخابراتي اونو support كنن. سرعت در dsl رابطه مستقيم با فاصله داره به طوريكه حداكثر فاصله مركز تا كاربر نمي تونه بيشتر از 5460 متر باشه.دليل اين اين محدوديت اينه كه مخابرات براي تقويت سيگنال هاي صوتي از تقويت كننده هاي كوچكي به اسم loading coils استفاده مي شه كه متاسفانه اين تقويت كننده ها dsl رو support نمي كنن .براي همين هر چه كاربر به مركز نزديك تر باشه سرعتش هم بالاتر مره.مثلا سرعت در فاصله 1280 متري در حدود 8Mb/s هست در حاليكه سرعت در 5460 متري خيلي كمتر است

ealy

Member
اقاي رحماني خيلي ممنون .rxtx درست همون چيزي بود كه مي خواستم.يه برنامه كم حجم و رايگان ولي خيلي مفيد.منتها من صحت ارقامي كه ميگه شك كردم.اخه تو بعضي لحظه ها سرعت رو 10KB/S نشون ميده كه غير ممكن .اخه حداكثر سرعت نميتونه از 7KB/s تجاوز كنه. :?:

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

تمام ويندوزهاي NT اگه توجه كنيد قسمت Administrative Tools دارن كه خيلي امكانات زيادي براي مديريت داره...

يكي از اين ابزار Performance هست كه كارايي اجزا مختلف سيستم شما رو به اشكال مختلف نشون ميده .... :wink:

كه شما ميتوني از قسمت Network Interface استفاده كني و مقدار دقيق Send و Recive رو اونجا ببيني ... :roll: :wink:

خيلي امكانات و تنظيمات داره ... اگه مشكلي داشتيد بگيد تا كمكتون كنم (اگه بلد بودم ... :wink: )

موفق باشيد ...

علي. 8)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

جناب rahmani اون چيزايي كه گفتيد رو فقط در تهران واگذار ميكنند؟!

اطلاعي نداريد كه آيا به شهرهاي ديگه هم ميدن يا نه؟!

مرسي
مجيد

rahmani

Member
تجهيزات اينترنت

با سلام ،

جناب مجيد خان تجهيزات ماهواره اي را براي شهرهاي ديگر هم مي آورند اما هزينه حمل و نقل مي گيرند. براي اطلاعات بيشتر sazin.com را ببينيد.

تجهيزات بيسيم هم در بعضي شهرها نصب مي شود سايت tehranweb.com را ببينيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا