naeim_crack
Active Member
سلام
من يك بار اين متن رو نوشتم ولي مدير انجمن به دليل اينكه عنوان نامناسب بوده مطلاب رئ پاك كرده در حالي كه مي تونسد عنوان رو عوض كنه و به سوال جواب بده ولي مشگلي نيست هميشه از اين مديرا ....................
بي خيال
من ميخوام يك textbox داشته باشم كه يك متن رو دريافت كنه و در يك فايل txt ذخيره بشه ولي ميخوام در هر خط اين فايل txt بيستر از 30 كاراكتر نباشه و بعد از 30 كاراكتر enter زده بشه و به خط پايين تر بره به اين دو نمونه توجه كنيد
من ميخوام اينجوري بشه :
ولي در حالت معمولي كه ذخيره بشه اينجوريه :
مرسي
من يك بار اين متن رو نوشتم ولي مدير انجمن به دليل اينكه عنوان نامناسب بوده مطلاب رئ پاك كرده در حالي كه مي تونسد عنوان رو عوض كنه و به سوال جواب بده ولي مشگلي نيست هميشه از اين مديرا ....................
بي خيال
من ميخوام يك textbox داشته باشم كه يك متن رو دريافت كنه و در يك فايل txt ذخيره بشه ولي ميخوام در هر خط اين فايل txt بيستر از 30 كاراكتر نباشه و بعد از 30 كاراكتر enter زده بشه و به خط پايين تر بره به اين دو نمونه توجه كنيد
من ميخوام اينجوري بشه :
کد:
&m2=
پله ها :
دو رشته پله در کوهستان طاق بستان به چشم مي خورد يک رشته از
اين دو از سمت شرقي مجلس تاجگذاري اردشير دوم شروع مي گردد و پس
از 34 پله به طرف طاق بزرگ که به نقار خانه موسوم است مي پيچد
و سپس 20 پله ديگر بدان اضافه مي شود که مجموعاً 54 پله مي گردد
يک رشته ديگر پله از روي چشمه طاق بستان شروع مي شود و در
کوه پس از 78 پله ختم مي گردد .
ولي در حالت معمولي كه ذخيره بشه اينجوريه :
کد:
&m2=
پله ها :دو رشته پله در کوهستان طاق بستان به چشم مي خورد يک رشته از اين دو از سمت شرقي مجلس تاجگذاري اردشير دوم شروع مي گردد و پس از 34 پله به طرف طاق بزرگ که به نقار خانه موسوم است مي پيچد و سپس 20 پله ديگر بدان اضافه مي شود که مجموعاً 54 پله مي گردد يک رشته ديگر پله از روي چشمه طاق بستان شروع مي شود و در کوه پس از 78 پله ختم مي گردد .
مرسي