یا سلام مس خواستم بدونم راهی هست که عکس startup مکس رو عوض کرد؟ با تشکر
ebrahimashoori Member Jul 3, 2013 #1 یا سلام مس خواستم بدونم راهی هست که عکس startup مکس رو عوض کرد؟ با تشکر
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Jul 4, 2013 #2 اره من عوض کردم ، باید تو فایل های dll عوضش کنی
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Jul 4, 2013 #4 سلام بیا اینو دستکاری کردم ، ببین اینو بریز تو جای خود مکس بعد دقیفا همونجا هم هر عکسی میخوای با این نام بزار : Splash.bmp فقط اینم بگم که من مکس 2013 64 بیت رو دستکاری کردم DLL ــشو دیگه رو همین جواب میده موفق باشی پیوست ها splash.rar 15.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
سلام بیا اینو دستکاری کردم ، ببین اینو بریز تو جای خود مکس بعد دقیفا همونجا هم هر عکسی میخوای با این نام بزار : Splash.bmp فقط اینم بگم که من مکس 2013 64 بیت رو دستکاری کردم DLL ــشو دیگه رو همین جواب میده موفق باشی
javadgonbadi Well-Known Member Jul 4, 2013 #5 سلام حمید من مکسم رو تو درایو دی نصب کردم اینو بردم تو پوشش تو درایو دی ریختم بعدشم عکسع رو گذاشتم ولی نشد ! رفتم تو درایو سی تو پروگرم فایل اونجا یه پوشه استارتاپ رو که توی اسکریپ بود پیدا کردم تو اونم رختم بازم صفحه اول تغییر نکرد! مشکل کجاست؟
سلام حمید من مکسم رو تو درایو دی نصب کردم اینو بردم تو پوشش تو درایو دی ریختم بعدشم عکسع رو گذاشتم ولی نشد ! رفتم تو درایو سی تو پروگرم فایل اونجا یه پوشه استارتاپ رو که توی اسکریپ بود پیدا کردم تو اونم رختم بازم صفحه اول تغییر نکرد! مشکل کجاست؟
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Jul 4, 2013 #6 سلام نه اونجا نباید بریزی باید تو این ادرس باشه Program Files\Autodesk\3ds Max 2013 Program Files حتمی 64 بیت و مکس 2013 باشه
سلام نه اونجا نباید بریزی باید تو این ادرس باشه Program Files\Autodesk\3ds Max 2013 Program Files حتمی 64 بیت و مکس 2013 باشه
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Jul 4, 2013 #8 خب بنده هم که همینو گفتم عزیز