تعمیر Cd-rom

abbasjoon

Member
سلام بچه ها. کسی در مورد تعمیر سی دی رام چیزی میدونه؟
من یک سی دی رام دارم که وقتی دکمشو می زنی که درش باز شه چند دفعه زور میزنه که بیاد بیرون اما یه جاییش گیر میکنه. کسی میدونه مشکلش چیه؟
یکی دیگه سی دی رام دارم که وقتی سی دی را داخلش می زارم شناسایی نمی کنه. این مشکلش چیه؟
لطفا راهنمای کنید. با تشکر

Dr_King

Member
دوست عزیز اگه گارانتی داره ببر گارانتی
اگر هم نه بازش کن ببین جای از دندها در نرفته یا آشغالی چیزی توش نیست و با پنبه خیلی آروم رو لنز بکش درست می شه به احتمال زیاد لنزت کثیف شده و یا طول عمرش تموم شده

emad_67

Member
من یک سی دی رام دارم که وقتی دکمشو می زنی که درش باز شه چند دفعه زور میزنه که بیاد بیرون اما یه جاییش گیر میکنه
زیر کشوی cd rom یه سوراخ کوچیکی داره. یه سوزن رو بکن تو اون و در حالی که فشرده نگه داشتیش دکمه cd rom رو بزن. ممکنه درست بشه.
یکی دیگه سی دی رام دارم که وقتی سی دی را داخلش می زارم شناسایی نمی کنه. این مشکلش چیه؟
در این مورد جامپر و کابل IDE رو چک کن

آخرین ویرایش:

reza moghadam

New Member
بسم الله الرحمن الرحیم
salam arz mikonam khedmate shoma doostan aziz
khoob hastid enshallah ke movafagho moayad bashid man yek moshavereh sakhtafzari dar amreh kharideh sakhtafzar hastam motabegh ba niaz haye shoma !!
esambel dar hoozooreh shoma kharidane ghateat dar hoozoore shoma
va gheyreh faghat begooeed che computeri mikhahid va entezaretoon az oun chi hast
baraye in hafteh computeri baraye render kardan film va barnamehaye filsazi va sorati gozashtam mitoonin estefadeh konid ::

MAIN:p5kdeluxe ya p5kcdeluxe
CPU:6750 intel 4mbcashe
ram: 2gb corsair ya patriot bus 800
VGA:geforce GAINWARD 8500 512mb ddr2
hard: 160 maxtor ya sumsong sumsung bashe behtareh

این سیستمی بود برای شما!!!
این سیستم عالی دورو بر 500 تومان میشود

ما در امر مشاوره سخت افزاری در امر خرید حاضریم
همه کار ها در حضور شما در پاساژ ایران یا پاساژ رضا
اعتماد به ما باعث پیشرفت شماست
شغل:وزارت کشور
قول می دهیم بهترین سیستم را برای شما جمع کنیم

شماره:09124042942
رضا مقدم

در مورد خرید سیستم جدید با ما در میان بگذارید

irlogo

Active Member
اگه گارانتی نداره ! خونتون چند طبقس ؟ اگه از 3 طبقه بیشتر می تونی پرتش کنی پایین تا خوب بشکنه !
یه راه دیگه ! آموزششو بهت می دم 100% Free = > سی دی را را روشن و درب آن را باز کنین به نحوی که سی دی درونش می گذارید !

پیچ هایش را باز کرده و پنل جلویی را با اهرمی صاف به آرامی باز کنین ! سی دی رام را می توانین باز کرده و مشاهده نمایید
با یک پنبه و آب مقطر اپتیک را به ارامی تمیز کنین ! " یواش تا سیم هاش پاره نشه " این کار درمانی خواهد بود برای این که سی دی نمی خونه اگه این کار رو کردین و نخوند بندازینش دور !

حالا درمانی برای این که درب سی دی رام بد باز می شه !
در قسمت درب بزرگ سی دی رام یک صفحه گرد می بینین ! یک حلقه چسب کاغذی ببرین و بزارین داخل آن حلقه " توجه کنین فقط سطح داخلی و کوچک حلقه رو پر کنه !

یا علی

rasoooli

Member
کاش مارک سی دی رام رو می گفتی !

-- در مورد :
"حالا درمانی برای این که درب سی دی رام بد باز می شه !
در قسمت درب بزرگ سی دی رام یک صفحه گرد می بینین ! یک حلقه چسب کاغذی ببرین و بزارین داخل آن حلقه " توجه کنین فقط سطح داخلی و کوچک حلقه رو پر کنه !"

-- تایید میشه .
اگه حل نشد چند تا راه دیگه هم هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا